Trei suspecţi în cazul taximetristului ucis la Sibiu au fost reţinuţi


    Bărbatul a fost arestat preventiv
Bărbatul a fost arestat preventiv

Trei din cei patru tineri suspectaţi că l-ar fi ucis pe taximetristul din Sibiu au fost reţinuţi miercuri seară.

Tinerii suspecţi sunt din zona Făgăraşului şi merseseră la Sibiu într-un club la un concert de manele, informează România TV. Băuţi, spre dimineaţă au luat un taxi dintr-o staţie din centrul oraşului şi au plecat spre casă. Pentru că nu mai aveau bani intenţionau să nu mai achite cursa, iar pe drum şi-au trimis mesaje, plănuind să îl ucidă pe taximetrist.

Şi-au pus planul în aplicare la intrare în judeţul Braşov. Într-o comună, unul dintre tineri l-a strangulat pe taximetrist cu centura de siguranţă, iar apoi l-au închis în portbagajul maşinii, deşi bărbatul se afla încă în viaţă. Au condus apoi maşina până în apropiere de localitatea Recea unde s-au împotmolit în noroi. Aici au abandonat maşina şi au fugit.

Trei dintre cei patru tineri agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Al patrulea tânăr nu avea 16 ani împliniţi în ziua crimei, astfel că el a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

Taximetristul, dat dispărut de Poliţia Sibiu, a fost găsit mort, la sfâşitul săptămânii trecute, în maşina sa, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov. Familia taximetristului spunea că nu crede că acesta a fost ucis pentru bani, întrucât asupra bărbatului s-au găsit 400 de lei şi lanţul de aur pe care îl purta la gât.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
inna sexy jpg
horoscop jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg