Trei tineri sunt cercetaţi după ce au fost prinşi cu droguri, la Mamaia

droguri jpeg
Cocaina rămâne cel mai consumat drog stimulent ilegal din EuropaFoto Click!

Aveau în bagaje 50 de grame de cannabis şi 39 de pastille Ecstasy, pe care urmau să le consume sau să le vândă, însă n-au mai apucat, întrucât au fost prinşi de poliţişti. Este vorba de doi tineri din Ilfov I unul din Bucureşti, care veniseră la mare, în staţiunea Mamaia.

Poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi ai IPJ Constanţa au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune vizând prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri, potrivit Mediafax.

Astfel, în staţiunea Mamaia poliţiştii au prins în flagrant doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 20 de ani, ambii din judeţul Ilfov, care aveau asupra lor aproximativ 50 de grame de cannabis, pentru consum propriu. Drogurile au fost descoperite de poliţişti abia după ce au controlat amănunţit bagajele şi autoturismul cu care cei doi veniseră la mare. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal, fiind cercetaţi pentru deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Tot în staţiunea Mamaia a fost prins şi un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, care avea asupra sa şi în autoturism 39 de comprimate de Ecstasy pe care urma să le vândă. El s-a ales cu dosar penal pentru trafic de droguri de mare risc, fiind reţinut de procurorii DIICOT Constanţa. Tânărul a fost dus apoi în instanţă, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Screenshot (539) png
Prodanca a venit în verde la parastas
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
Conferinta de presa  Lucian Bode Alexandru Rafila Palatul Victoria 25 februerie 2022 FOTO  Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna
vaccin pixabay
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
halloween 2022 jpg