„Trenurile Zăpezii 2021”. Vezi cât costă un drum până la munte!

Ultima actualizare:

    CFR lansează programul „Trenurile Zăpezii” începând cu 4 ianuarie 2021
CFR lansează programul „Trenurile Zăpezii” începând cu 4 ianuarie 2021

CFR Călători a anunțat miercuri că lansează „Trenurile Zăpezii 2021”, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie anul viitor. Iată cât vor costa biletele de tren dacă vrei să mergi la munte!

Turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie sau plecare cele mai căutate staţiuni montane, precum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Trenurile Zăpezii 2021. Bilete mai ieftine cu 25%

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei.

Cu oferta ”Trenurile Zăpezii 2021”, preţul biletului pe ruta Bucureşti – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg; pentru ruta Constanţa  –  Braşov preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg. Reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

De unde cumperi bilete la preț redus

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, iar biletele la preţ redus se pot achiziţiona: online de pe site-ul CFR Călători; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

Reduceri pentru călătoriile între stațiunile de pe Valea Prahovei

Pentru zilele de sfârşit de săptămână, pentru deplasarea între staţiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% - 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov şi retur.

Printre trenurile InterRegio la care se aplică oferta tarifară Trenurile Zăpezii 2021 se numără şi trenul IR Tomis Expres, Constanţa – Braşov şi retur, ce oferă servicii superioare, similare trenurilor InterCity, de confort sporit şi durată de parcurs redusă. De asemenea, trenurile incluse în ofertă sunt formate şi din vagoanele modernizate în anul în curs, ce asigură o capacitate de transport sporită şi servicii de calitate superioară.

Mergi cu trenul? Trebuie să porți mască!

”Atenţie! Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare. Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, precizează CRF într-un comunicat. Programul „Trenurile Zăpezii 2021” se va încheia la sfârșitul lunii februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net