Truic─â ┼či-a dus iubita la cump─âr─âturi, ├«n Paris

19 mai 2014
image
Remus Truic─â, al─âturi de o brunet─â sexy

Remus Truic─â (43 de ani) ├«┼či impresioneaz─â, de fiecare dat─â, iubitele cu vacan┼úele luxoase ├«n str─âin─âtate. Zilele trecute, el a fost surprins de fotoreporterii Click!, al─âturi de o brunet─â sexy, la aeroport. Cei doi se ├«ntorceau de la Paris.

E clar că Remus Truică are o slăbiciune pentru capitala Franţei. El nu scapă nici o ocazie pentru a trage o fugă la Paris, însoţit sau nu. Într-una din nopţile trecute, milionarul a fost surprins de Click! la aeroport, la scurt timp după ce a aterizat, evident, de la Paris.

De data aceasta, ├«ns─â, fostul consilier al lui Adrian N─âstase n-a fost singur, ci cu o brunet─â sexy. Imediat ce ┼či-au recuperat valizele, destule la num─âr, semn c─â cei doi au dat iama ├«n magazinele din Paris, s-au ├«ndreptat spre parcarea VIP. Aici ei erau a┼čtepta┼úi de ┼čofer, care l-a ajutat pe Truic─â s─â pun─â bagajele ├«n portbagaj.

├Än acest timp, domni┼čoara privea cu aten┼úie ┼či cu mul┼úumire valizele burdu┼čite. Dup─â ce bagajele au fost puse la locul lor, Remus Truic─â a deschis portiera din fa┼ú─â ┼či s-a urcat ├«n ma┼čin─â, uit├ónd complet de bunele maniere ┼či de bruneta de l├óng─â el, care s-a a┼čezat sp─â┼čit─â pe bancheta din spate.

Remus Truic─â a devenit cunoscut, ├«n 2010, c├ónd celebra c├ónt─ârea┼ú─â francez─â, Patricia Kaas, a dezv─âluit ├«n cartea sa faptul c─â s-a iubit cu rom├ónul milionar, despre care spunea "SMS-urile noastre s-au tot ├«ndesit. M─â str─âduiam s─â nu uit c─â e ├«nsurat, c─â are dou─â feti┼úe. E foarte bun la pat. ├Ämi zice c─â sunt femeia vie┼úii lui". Dup─â apari┼úia c─âr┼úii, Irina, so┼úia lui Truic─â, a b─âgat divor┼ú. Dup─â un proces lung ┼či foarte murdar, Irina Truic─â a reu┼čit s─â-┼či recupereze fetele care fuseser─â ├«n grija tat─âlui.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg