Truică şi-a dus iubita la cumpărături, în Paris

19 mai 2014
article img
Remus Truică, alături de o brunetă sexy

Remus Truică (43 de ani) îşi impresionează, de fiecare dată, iubitele cu vacanţele luxoase în străinătate. Zilele trecute, el a fost surprins de fotoreporterii Click!, alături de o brunetă sexy, la aeroport. Cei doi se întorceau de la Paris.

E clar că Remus Truică are o slăbiciune pentru capitala Franţei. El nu scapă nici o ocazie pentru a trage o fugă la Paris, însoţit sau nu. Într-una din nopţile trecute, milionarul a fost surprins de Click! la aeroport, la scurt timp după ce a aterizat, evident, de la Paris.

De data aceasta, însă, fostul consilier al lui Adrian Năstase n-a fost singur, ci cu o brunetă sexy. Imediat ce şi-au recuperat valizele, destule la număr, semn că cei doi au dat iama în magazinele din Paris, s-au îndreptat spre parcarea VIP. Aici ei erau aşteptaţi de şofer, care l-a ajutat pe Truică să pună bagajele în portbagaj.

În acest timp, domnişoara privea cu atenţie şi cu mulţumire valizele burduşite. După ce bagajele au fost puse la locul lor, Remus Truică a deschis portiera din faţă şi s-a urcat în maşină, uitând complet de bunele maniere şi de bruneta de lângă el, care s-a aşezat spăşită pe bancheta din spate.

Remus Truică a devenit cunoscut, în 2010, când celebra cântăreaţă franceză, Patricia Kaas, a dezvăluit în cartea sa faptul că s-a iubit cu românul milionar, despre care spunea "SMS-urile noastre s-au tot îndesit. Mă străduiam să nu uit că e însurat, că are două fetiţe. E foarte bun la pat. Îmi zice că sunt femeia vieţii lui". După apariţia cărţii, Irina, soţia lui Truică, a băgat divorţ. După un proces lung şi foarte murdar, Irina Truică a reuşit să-şi recupereze fetele care fuseseră în grija tatălui.