Tudor Buzatu, fiul baronului PSD de Vaslui, numit de Ciucă într-o poziție cheie

Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost numit de premierul Nicolae Ciucă secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. 

image

PSD își aduce oamenii în funcții înalte și pe poziții cheie în Guvern. Este și cazul lui Tudor Buzatu, fiul baronului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu. 

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit, miercuri, pe Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, de la PSD, în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, condus tot de un reprezentant PSD, Marian Neacşu, scrie Adevărul. 

Decizia de numire în funcţie a lui Tudor Buzatu a fost semnată miercuri de premierul Nicolae Ciucă, şi publicată miercuri seara în Monitorul Oficial. 

Potrivit deciziei, Tudor Buzatu va ocupa funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Nu este prima dată când Tudor Buzatu, fiul social-democratului Dumitru Buzatu şi al senatoarei Gabriela Creţu, este numit secretar de stat. În 2018, acesta era pus secretar de stat în aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice.  

Secretariatul general al Guvernului a revenit social-democraților, în urma negocierilor pentru formarea coaliţiei PNL-PSD, postul urmând a fi preluat, la rotativă, de liberali, împreună cu portofoliile Finanţelor şi Transporturilor. 

Cine este Tudor Buzatu 

La nivelul județului Vaslui, Tudor Buzatu a condus organizația de tineret a PSD, iar ca funcție administrtivă, a fost pus să conducă  un „Centru de Afaceri” (societate înființată de Consiliul Județean Vaslui, practic finanțată din bugetul instituției conduse de tatăl Dumitru Buzatu).

În urmă cu mai mulți ani, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Iaşi au descins în sediul Consiliului Judeţean Vaslui, dar şi la sediul Centrului de Afaceri Vaslui, ancheta vizându-i pe cei doi, pentru presupuse fapte de corupție.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net