Turişti evacuaţi din hotelul în flăcări


    Clienţii hotelului  au fost evacuaţi pe  scara exterioară
Clienţii hotelului au fost evacuaţi pe scara exterioară

Panică, ieri dimineaţă, în hotelul “Steaua Dunării”, din Giurgiu. Peste 30 de turişti au fost evacuaţi, la primele ore ale dimineţii, după ce imobilul a fost cuprins de flăcări. 11 persoane au ajuns la spital.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 7.50, chiar în biroul directorului Gheorghe Spoială, cauza cea mai probabilă a incendiului fiind defectarea aparatului de aer condiţionat.

La ora respectivă, în incinta clădirii se aflau aproximativ 30 de persoane din cei 60 de turişi cazaţi la hotel. Speriaţi, cei care se aflau la etajele superioare au fost evacuaţi de pompieri pe scara exterioară.

Focul a izbucnit de la parter și a cuprins întreaga clădire

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Unsprezece persoane au ajuns însă la spital intoxicate cu fum. Printre victime s-au numărat doi copii de 6, respectiv 14 ani, un bărbat cu atac de panică, dar şi unul dintre pompierii care s-au luptat cu flăcările, acestuia făcându-i-se rău, după ce a inhalat prea mult fum.

Cel mai mult de suferit de pe urma flăcărilor au avut însă bolnavii de dializă care făceau tratament în centrul situat la parterul hotelului. În momentul izbucnirii incendiului, cinci persoane erau dializate fiind nevoie de intervenţia medicilor, care le-a întrerupt tratamentul şi le-a transportat la spital pentru continuarea acestuia.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul după două ore.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
cub andrele png
andreea marin
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg