Ucigașul educatoarei, arestat pentru 30 de zile. Ce spune bărbatul despre căsnicia lui. Mărturii din sala de judecată

Ultima actualizare:

    Faur Valentin Nicușor a fost prins pe o stradă din sectorul 2, BucureștiFoto: spynews.ro
Faur Valentin Nicușor a fost prins pe o stradă din sectorul 2, BucureștiFoto: spynews.ro

Faur Valentin Nicușor, bărbatul care a ucis-o pe educatoarea din București, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avocata bărbatului a declarat pentru Antena3.ro că acesta va fi supus unei expertize medico psihiatrice pentru a se afla dacă sănătatea psihică îi este afectată.

„În fața organelor de cercetar penală, cât și în fața instanței, inculpatul  Faur Valentin s-a prevalat de dreptul la tăcere, de dreptul de a nu da nicio declarație. Ce vă pot spune este că împotriva acestuia s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, începând cu data de 17 august 2021 până la 15 septembrie 2021. Din discuțiile cu acesta, mi-a creat convingerea că ridică semne de întrebare cu privire la starea sănătății psihice, însă o expertiză medico psihiatrică în acest caz va elucida și acest aspect", a declarat avocata pentru sursa citată.

"Mă bătea, mă făcea jegos”

Bărbatul a făcut și primele declarații în fața magistraților de la Tribunalul București. Antena3.ro publică mărturiile din sala de judecată.

“Era de o răutate ieșită din comun. Drac cu chip de înger. Nu accepta sub nicio formă împăcarea. I-am zis că ne am putea foarte ușor găși eu pe cineva și tu pe altcineva, dar mai tărziu vom regreta amândoi. Am luptat pentru ea și cele doua fete și nu am vrut să de destrame căsnicia în ciuda caracterului.

Mă și bătea, uitați, am o zgârietură de la unghiile ei, mă bătea și mă făcea jegos. Mereu am bănuit-o că dacă nu dorea să se împace cu mine avea pe altcineva.

Țipa mereu, zbiera și din jegos nu mă scotea, așa, intre ghilimele jegos. M-am lașat pe mine și am luat mereu pentru ele haine de firma, adidași de firma, trotineta electrica. Eu sunt jurist de profesie și în ultima vreme lucram la firma de mâncare”, a fost declarația criminalului, în sala de judecată, potrivit sursei citate.

Citește și:

Criminalul educatoarei din București, capturat după patru zile de căutăriEl este criminalul care și-a ucis soția educatoare! Polițiștii îl caută de 4 zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net