Ucisă de amant pentru că îşi caută bărbat pe Net

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gelozia i-a luat minţile unui bărbat din Târgu Mureş. După ce şi-a părăsit soţia şi copilul pentru a trăi cu altă femeie, a aflat că aceasta îi caută înlocuitor pe site-uri matrimoniale. A ucis-o, apoi s-a spânzurat.

Alina Şuster, de 34 de ani, era asistentă medicală la Clinica de Oncologie din Târgu-Mureş. Femeia fusese căsătorită, dar relaţia cu soţul ei, cu care avea o fetiţă şi un băieţel, nu era prea bună. Sătulă de scandaluri, şi-a găsit alinarea în braţele lui Alexandru Nuţ, un bărbat de 46 de ani, care şi-a părăsit, la rândul lui, familia pentru ea.

Când a aflat despre relaţia celor doi, soţul femeii s-a spânzurat. Nu a durat mult până când Alina s-a mutat împreună cu Alexandru şi cei doi copii ai ei. De la începutul anului, însă, femeia s-a înscris pe  un site de matrimoniale şi îşi căuta un nou iubit.

Ea postase un anunţ în care spunea că îşi caută un bărbat cu care să aibă o relaţie de lungă durată şi să se mărite. Se descria ca fiind “o femeie bună, harnică, iubitoare şi frumoasă care îşi dorea un bărbat cu un câştig de peste 1.500 de lei pe lună”.

Orbit de furie şi de gelozie, sâmbătă seara când a aflat, Alexandru Nuţ a luat un cuţit şi l-a înfipt de trei ori în trupul femeii. S-a speriat când şi-a văzut iubita într-o baltă de sânge şi s-a spânzurat de o ţeavă din bucătărie. Cadavrele celor doi au fost găsite abia duminică dimineaţa, de colegii de serviciu ai Alinei.

„Nu şi-a neglijat niciodată programul de lucru. Tocmai de-asta au şi căutat-o colegele acasă, pentru că era prima oară când lipsea şi nu ştia nimeni nimic de ea“, spune Marieta Adorian, asistentă medicală la Clinica de Oncologie.

Şi administratora magazinului la care lucra Alexandru Nuţ a fost şocată când a auzit ce s-a petrecut. „Nu-mi vine să cred! Nu am avut niciodată probleme cu el, nu-l credeam în stare de aşa ceva“, ne-a spus Anuca Florea.

Alina specifica în anunţ că este în căutarea unui bărbat cu vârstă de maximum 48 de ani, care să câştige peste 1.500 de lei pe lună

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Şocant! Un cerşetor i-a tăiat capul unei femei şi a alergat cu el în mână pe stradă

O doctoriţă de 45 de ani a fost ucisă în Braşov

Ucisă pentru trei găini

Femeie ucisă la serviciu, de un fost coleg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
4 front Brad Pitt poza mai mica cu elena cornea jpg
litoral1 jpg
palinca observator jpeg
fructe si cocaina 4 foto DIICOT jpeg
thumbnail jpeg
portofel gol jpg
dieta jpg
britanic sibiu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net