Uite ce poţi curăţa în casă folosind periuţa de dinţi!

Curăţă elemenţii caloriferului Indiferent cât ai curăţa caloriferul de praf, acesta pare murdar? Înceracă să elimini murdăria şi dintre elemenţi, dacă ai un calorifer din fontă. Înmoaie periuţa de dinţi în detergent şi freacă printre spaţiile înguste.

Spală butoanele aragazului Butoanele de la aragaz murdare de pete de ulei se scot, se înmoaie în apă caldă cu detergent şi se freacă cu o periuţă de dinţi pe toate părţile. Nu folosi buretele de sârmă pentru că vei zgâria plasticul.

Îndepărtează petele de pe haine O pată mică dar vizibilă pe palton, blugi sau alte textile poate fi îndepărtată foarte uşor folosind periuţa de dinţi înmuiată în detergent. O altă variantă ar fi să laşi hainele la înmuiat în dero iar apoi, cu periuţa de dinţi să cureţi materialul pe dos. Freacă uşor pentru a nu deteriora ţesătura.

Curăţă colţurile de jos din bucătărieÎn colţurile din bucătărie se adună praf şi mizerie. Dacă nu sunt spălate des şi cu mare grijă acestea devin lipicioase din cauza petelor de ulei şi grăsime întărite. Cu o periuţă de dinţi poţi rezolva imediat problema. Înmoaie-o în detergent şi freacă zonele murdare de pe gresie sau linoleum.

Pasta de dinţi dă luciu argintului Dacă ai bijuterii din argint care şi-au pierdut din culoare şi strălucire, nu dispera! Curăţă-le folosind pastă de dinţi, iar după cateva ore spală-le cu apă caldă.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
George Simion protest AUR Piața Victoriei FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
edi iordanescu selectioner jpg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg