Uite cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe!

Ultima actualizare:

    Lia Olguța Vasilescu a fost ministru al Muncii
Lia Olguța Vasilescu a fost ministru al Muncii

O recunoști? Este Lia Olguța Vasilescu pe când era tânără! Pare că nu s-a schimbat foarte mult până azi, chiar dacă, între timp, au trecut vreo 20 de ani.

Lia Olguța Vasilescu a fost și este o femeie foarte frumoasă. Dacă în tinerețe părea o copilă naivă și la început de drum, acum, la 44 de ani, a ajuns o femeie elegantă și stilată. 

Puțini știu însă că ea a intrat în politică pe când avea doar 16 ani și era în clasa a X-a, scrie citeste.info. Acela a fost momentul care urma să-i decidă întreg viitorul. După doar trei ani, a devenit lidera Organizației de Tineret a Partidului România Mare, filiala Dolj, apoi a ajuns deputat PRM. Însă abia după ce a trecut la PSD Olguța a prins cu adevărat aripi. 


    Lia Olguța Vasilescu și-a început carera politică în PRM
Lia Olguța Vasilescu și-a început carera politică în PRM

La 25 de ani era deputat PRM

Lia Olguța Vasilescu a terminat cursurile Facultății de Litere şi Istorie din Craiova, unde a studiat specializarea română-italiană. Dar nu s-a oprit aici, deoarece a vrut să studieze și jurnalismul. Astfel că, deși era și politician, ea s-a angajat redactor la cotidianul local „Cuvântul Libertăţii”. După doar un an, ea a fost nominalizată pentru un loc în Camera Deputaților de către Vadim Tudor. Astfel, în 2000, Lia Olguța Vasilescu a fost promovată și propulsată în politică de șeful Partidului România Mare. Pe atunci avea doar 25 de ani.

De ce i se spunea Karatista

Ajunsă la București, Lia Olguța Vasilescu s-a făcut imediat remarcată, iar cariera sa politică a prins avânt. Colegii de partid i-au dat și o poreclă: Karatista. Motivul? Olguța Vasilescu practicase anterior artele marțiale și este posesoarea unei centuri negre. Actualul primar al Craiovei a schimbat între timp tabăra și s-a înscris în PSD. a ajuns ministru al Muncii dar și primar al Craiovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net