Uite cum va fi vremea de Moș Nicolae! Prognoza pentru două săptămâni

Ultima actualizare:

    Moș Nicolae vine cu frig și vreme închisă
Moș Nicolae vine cu frig și vreme închisă

Îmbrăcați-vă bine! Zilele acestea va fi foarte frig, cu temperaturi mult mai scăzute decât ar fi normal. Vremea se strică și mai mult, în weekend, spun meteorologii.

”Într-adevăr, în zilele următoarele va fi mai rece decât mediile pentru această dată. Ar trebui să fie 4 -10 grade, dar vor fi 2 - 4 grade. Temperaturile minime vor fi mai scăzute decât ar trebui la această dată, majoritatea vor fi negative. În zilele următoare, precipitațiile vor fi slabe, predominant sub formă de burnițe, dar în weekend prognozăm cantități mai importante și pe arii extinse, în special în nordul Moldovei și la munte”, ne-a explicat Mihai Timu, meteorolog ANM.

Valul de frig vine dinspre Siberia, de unde a coborât spre Europa de Est un val de aer polar.

Iată cum va evolua vremea, până la Moș Nicolae, potrivit prognozei ANM.

Banat. Până vineri, vor fi în jur de 5 grade la prânz și minus 1 grad în timpul nopții. La 1 decembrie și de Moș Nicolae, vor fi 4 grade. Săptămâna următoare sunt condiții pentru ploi slabe.

Crișana. Vor fi 6-8 grade zilele acestea, la 1 decembrie 6 grade, iar la 6 decembrie în jur de 4 grade.

Transilvania. Până la 6 decembrie vor fi în jur de 1-2 grade la prânz, dar nopțile vi fi friguroase, cu valori negative, între minus 4 și minus 8 grade. În weekend, va ninge.

Maramureș. Până în 6 decembrie, vor fi cel mult 3 grade ziua și minus 4 grade noaptea. După 28 noiembrie, vor fi ploi, lapovițe și ninsori slabe.

Moldova. Va fi foarte rece. Miercuri sunt prognozate minus 2 grade la prânz și minus 6, minus 8  în timpul nopții. Săptămâna următoare se vor înregistra maxime în jur de zero grade. Zilele acestea va fulgui, iar de luni sunt prognozate precipitații mixte.

Dobrogea. Foarte frig pentru această dată: 2-4 grade la prânz, minus 2 grade în timpul nopților. De la 1 decembrie, se încălzește ușor, la 4 -6 grade, dar în 6 decembrie vor fi doar 2 grade.

Muntenia. Cel mult 3 grade, până în 30 noiembrie, iar în 6 decembrie sunt prognozate în jur de 2 grade la prânz. Zilele acestea vor fi fulguieli slabe și burnițe, iar la începutul lunii decembrie sunt posibile precipități mixte.

Oltenia. Se răcește până vineri: la prânz vor fi în jur de zero grade la prânz și minus 4 grade în timpul nopții. Vor urma câteva zile mai blânde, dar în 6 decembrie vor fi maxime de 2 grade.

La munte. La prânz, minus 1, minus 3 grade, iar după 28 noiembrie sunt prognozate ninsori. După 3 decembrie vor fi maxime în jur de zero grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net