Un adolescent din Sibiu a amenințat o elevă cu un pistol, în fața profesorului și a colegilor de clasă. Tânărul de 18 ani a fost reținut

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Un tânăr de 18 ani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a intrat într-un liceu din Cisnădie, judeţul Sibiu, şi a ameninţat o fată cu un pistol.

Un profesor a sunat la 112, iar băriatul a fugit, fiind prins în scurt timp. Arma, despre care agresorul a afirmat că este un pistol de airsoft, a fost aruncată într-un râu, iar pompierii nu au reuşit încă să o găsească din cauza debitului mare al apei.

„Un tânăr de 18 ani, domiciliat în Cisnădie, a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cisnădie, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a transmis, vineri, IPJ Sibiu.

Tânărul de 18 ani, plasat sub control judiciar

Sursa citată a precizat că reţinerea s-a dispus pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi tânărul a fost prezentat instanţei care a dispus aplicarea  măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile. 

„La data de 17.03.2021, în jurul orei 10:10, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic de un cadru didactic al unui liceu din oraş, cu privire la faptul că în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, ameninţând cu acte de violenţă o elevă. Tânărul a părăsit imediat clasa, însă la scurt timp după sesizare a fost identificat de către poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Cisnădie”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au explicat că arma cu care ar fi ameninţat victima nu a fost găsită asupra sa, declarând că a aruncat-o în albia unui râu. „Tot cu privire la armă, a declarat că era un pistol de tip airsoft cu bile din plastic. Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către poliţişti şi  o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă, nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă”, a mai transmis IPJ Sibiu.

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg