Un bărbat a fost găsit mort lângă o scenă a festivalului Neversea din Constanţa


    Bărbatula  fost găsit mort lângă o scenă a festivalului Neversea Foto: Facebook Neversea
Bărbatula fost găsit mort lângă o scenă a festivalului Neversea Foto: Facebook Neversea

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit fără viaţă în seara de duminică, 7 iulie, în apropierea unei scene amplasate la festivalul Neversea, de la Constanţa. Cazul este cercetat de către poliţoştii constănţeni care încearcă să determine cu exactitate cauzele care au condus la decesul tânărului din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.15, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconştientă. La scurt timp voluntarul a solicitat ajutorul ambulanţei şi a oamenilor legii. La faţa locului a sosit un echipaj de prim ajutor, dar în ciuda eforturilor depuse viaţa tânărului nu a putut fi salvată. 

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat sursele citate. Bărbatul decedat este din Bucureşti.

Trupul bărbatului urmează să fie transportat la morgă, pentru ca medicii legişti să determine cauzele exacte ale decesului.

Ancheta a fost preluată de IPJ Constanţa, care a deschis în cauză un dosar penal. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul nu a fost victima unei violenţe întrucât nu au fost identificate urme vizibile pe corp. 

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg