Un bărbat a incendiat mănăstirea din Agigea, în urma unor neînţelegeri cu stareţul

Ultima actualizare:

    foto: ISU Constanța
foto: ISU Constanța

Poliţiştii constănţeni au stabilit că incendiul de la mănăstirea din Agigea, de miercuri după-amiază, a fost pus intenţionat de un bărbat de 67 de ani, care a dat foc în urma unor neînţelegeri cu stareţul mănăstirii. El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere.

Poliţia Judeţeană Constanţa a anunţat că, miercuri, în jurul orei 16.10, poliţiştii Secţiei 1 Rurală au fost sesizaţi, prin apel 112, că la mănăstirea Izvorul Tămăduirii din localitatea Agigea a izbucnit un incendiu.

 "La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul ISU Dobrogea care au procedat la stingerea incendiului şi limitarea extinderii acestuia. Conform primelor cercetări, s-a stabilit că un bărbat, de 67 de ani, ar fi pus foc intenţionat la ultimul etaj al clădirii, într-un uscător, ca urmare a unor neînţelegeri cu stareţul mănăstirii privind cazarea într-una dintre chilii”, a transmis IPJ Constanţa.

 În urma incendiului s-au înregistrat doar pagube materiale. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. El este cercetat pentru distrugere. Mănăstirea Izvorul Tămăduirii aparţine Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net