Un bărbat din Buzău s-a deghizat în măicuță și a cerșit pe stradă! Cum a ajuns la Poliție

Ultima actualizare:

    Individul deconspirat  de agenţi recunoaşte  că n-a muncit niciodată Foto: Poliţia Locală Râmnicu Sărat
Individul deconspirat de agenţi recunoaşte că n-a muncit niciodată Foto: Poliţia Locală Râmnicu Sărat

Oamenii legii au avut parte de o surpriză! O acţiune a poliţiştilor locali din Râmnicu Sărat (Buzău) s-a încheiat cu o scenă ilară. După ce au ridicat de pe stradă o măicuţă care le cerea bani trecătorilor, agenţii au constatat, la sediu, că au de-a face cu un bărbat.

În timp ce patrula pe Strada Mihail Kogălniceanu, din Râmnicu Sărat, un echipaj al Poliţiei Locale a observat o persoană suspectă, care cerşea într-o staţie de transport public. Aceasta era îmbracată în straie de măicuţă şi le cerea bani trecătorilor. Măicuţa cerşetoare fost condusă la sediul Poliţiei Locale, unde a fost legitimată, iar oamenii legii au constatat, cu stupoare, că au în faţa lor un bărbat. D.I. are 28 de ani şi e originar din judeţul Bacău. După ce a fost amendat, bărbatul deghizat în măicuţă a fost condus la Poliţia Municipală, pentru continuarea cercetărilor.    

A păcălit mulţi oameni

Falsa maicuţă a mărturisit că a reuşit, prin această metodă, să păcălească mulţi oameni. Escrocul susţine că apelat la deghizare pentru că banii se câştigă greu prin muncă. De altfel, individul a recunoscut că n-a muncit nici o zi în viaţa lui, scrie adevarul.ro. 

Politiştii locali din Râmnicu Sărat l-au prins pe individ exact când se pregătea să părăsească oraşul. ”Chiar şi Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, s-a justificat el în faţa agenţilor. Referitor la hainele monahale pe care le purta, bărbatul susţine că nu sunt veşminte bisericeşti, ci sunt cumpărate de la second-hand. 

Click! spune

Băcăuanul nu este la prima ispravă de acest gen. Nu cu mult timp în urmă, el s-a îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roşie, ca sângele. El a lăsat o mânecă liberă şi a  simulat astfel lipsa unui braţ, pierdut în urma amputării, ca să-i impresioneze pe trecători. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net