Un bărbat din Galați s-a urcat pe o antenă de comunicaţii şi a ameninţat că se aruncă de la peste 40 de metri

Un bărbat de circa 50 de ani s-a urcat pe o antenă de comunicaţii şi a ameninţat timp de o oră şi jumătate că se aruncă în gol, de la o înălţime de circa 40 de metri, acuzând unele probleme pe care le are cu Primăria Galaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost solicitat să intervină la o tentativă de suicid, în zona Gării din municipiul Galaţi.

Un bărbat de circa 50 de ani se urcase pe o antenă de comunicaţii şi ameninţa că se aruncă în gol, de la circa 40 de metri, acuzând unele probleme şi nemulţumiri legate de activitatea Primăriei Galaţi.

”La faţa locului s-au deplasat o autoscară si echipajul SMURD tip B de la Detasamentul de Pompieri Galaţi. O persoană de circa 50 de ani ameninţa căse aruncă în gol de la circa 40 de metri dacă nu îi sunt rezolvate uneleprobleme cu Primăria Galaţi”, a declarat Chiriţă.

La faţa locului s-au deplasat ulterior un negociator din cadrul IPJ Galaţi, dar şi un angajat al Primăriei, care după  circa o oră şi jumătate, au reuşit să-l convingă pe protestatar să coboare singur de pe antenna.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical.

El a mai avut o tentative de sinucidere şi în primăvara acestui an, când s-a urcat pe aceeaşi antenă şi a ameninţat că se aruncă în gol, potrivit news.ro.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 450568075 jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg