Un b─ârbat din Gorj, ├«mpu╚Öcat de trei ori de poli╚Ťisti, dup─â ce i-a atacat cu o furc─â

17 septembrie 2019
masina politie  jpeg
Foto: arhiv─â Click!

Un b─ârbat de 40 de ani din comuna Bor─âscu, jude╚Ťul Gorj, a fost ├«mpu╚Öcat de trei ori de poli╚Ťi╚Öti, ├«n ambele picioare ╚Öi ├«n piept, dup─â ce i-a amenin╚Ťat pe ace╚Ötia cu o furc─â ╚Öi a asmu╚Ťit c├óinele asupra lor.

Dup─â un prim foc de avertizare, care nu l-a oprit pe b─ârbat, poli╚Ťi╚Ötii l-au ├«mpu╚Öcat ├«n piciorul drept. Chiar ╚Öi r─ânit, acesta a ├«nfipt furca ├«n ma╚Öina Poli╚Ťiei. Oamenii legii l-au ├«mpu╚Öcat apoi ╚Öi ├«n cel─âlalt picior, dar ╚Öi ├«n piept, iar b─ârbatul a fost dus la spital, ├«n stare grav─â, dar con╚Ötient. Glon╚Ťul din piept i-ar fi performat un pl─âm├ón, noteaz─â observator.tv.

Cumnata b─ârbatului ├«mpu╚Öcat a fost cea care a sunat la Poli╚Ťie, dup─â ce respectivul intrase peste ea ├«n curte ╚Öi furase o remorc─â ce ├«i apar╚Ťinea fratelui lui, ├«n contul unei presupuse datorii. Vizita primit─â de la poli╚Ťi╚Öti l-a scos din s─ârite pe b─ârbat, care a dat drumul c├óinelui din lan╚Ť, ╚Öi-a luat furca ╚Öi a ├«ncercat s─â-i atace. Dup─â ce a lovit ma╚Öina, furia lui s-a rev─ârsat ╚Öi asupra celor doi poli╚Ťi╚Öti, care au apelat ├«n ultim─â instan╚Ť─â la armele din dotare.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg