Un biciclist livrator, târât pe capota unei mașini după o neînțelegere în trafic

Scene de groază în București miercuri, 6 ianuarie. Un biciclist livrator s-a luat la ceartă cu un șofer în trafic și a fost târât pe capota mașinii acestuia din urmă până în apropierea unei secții de poliție.

image

Șoferul și biciclistul ivrator au ajuns amândoi în fața polițiștilor de la Secția 20 din București, pentru a da explicații pentru disputa violentă din trafic.

Totul ar fi început de la observațiile adresate de biciclist șoferului, cu privire la modul de deplasare în trafic.

”La data de 06 ianuarie 2022, în jurul orei 14.00, Secția 20 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 6 are loc o agresiune în trafic.

Din verificările preliminare reiese faptul că a avut loc un incident între un biciclist livrator și un conducător auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare în trafic”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Conflictul a degenerat, iar biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii. Supărat pe întorsătura pe care au luat-o lucrurile, șoferul a pornit mașina, ignorând pericolul la care l-a expus astfel pe biciclist. Cei doi au ajuns astfel până în apropierea Secției 20 de Poliție.

”Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție.  La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, se mai arată în comunicatul citat.  

Imaginile cu biciclistul pe capota mașinii i-au îngrozit pe trecători, care au încercat să-l convingă pe șofer să se oprească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net