Un botoșănean este judecat pentru că a ucis un cal cu drujba după ce a fost părăsit de iubită. Cum s-au petrecut faptele

image
Calul ucis într-un acces de furie necontrolată de botoșăneanul supărat că a fost părăsit de iubităFoto: bucureștiul.ro

Caz ╚Öocant petrecut ├«n jude╚Ťul Boto╚Öani, unde un t├ón─âr ├«n v├órst─â de 21 de ani ╚Öi-a t─âiat calul cu drujba, din cauza unei decep╚Ťii ├«n dragoste. T├ón─ârul a fost trimis ├«n judecat─â pentru schingiuirea animalelor ╚Öi s-a ales ├«n prim─â instan╚Ť─â cu o pedeaps─â de ╚Öase luni de ├«nchisoare cu suspendare. Sentin╚Ťa a fost atacat─â iar procesul se desf─â╚Öoar─â ├«n aceste zile Curtea de Apel Suceava.

Evenimentul scandalos s-a petrecut ├«n 2017 dar procesul intentat de autorit─â╚Ťi ├«mpotriva f─âpta╚Öului continu─â ╚Öi ├«n prezent. Protagonistul acestei cruzimi f─âr─â margini, identificat de monitorulbt.ro dup─â ini╚Ťialele B.D.I, avea la data faptei 18 ani.

Cum a ajuns un cal nevinovat ucis cu drujba de stăpânul nervos

Criminalul avea doi cai ╚Öi cu ei a fost ├«n ziua respectiv─â la un cons─âtean pe care l-a ajutat la munc─â, iar acesta din urm─â l-a cinstit la sf├ór╚Öit cu ni╚Öte vin. Revenit la domiciliu, B.D.I. a priponit caii, dup─â care s-a apucat s─â taie lemne cu o drujb─â. ├Än timp ce muncea, el a primit un telefon de la un prieten care l-a anun╚Ťat c─â a ├«nceput o rela╚Ťie cu fosta lui iubit─â ╚Öi c─â inten╚Ťioneaz─â s─â se c─âs─âtoreasc─â cu ea. T├ón─ârul, sub influen╚Ťa b─âuturilor alcoolice, a luat drujba, a pornit-o ╚Öi s-a repezit la primul dintre cei doi cai care i-a ie╚Öit ├«n fa╚Ť─â.L-a t─âiat de dou─â ori, sec╚Ťion├óndu-i coloana vertebral─â, undeva dup─â cap p├ón─â spre coaste, dar ╚Öi pe crupa st├óng─â. ├Än urma leziunilor suferite ╚Öi a hemoragiei puternice, calul s-a pr─âbu╚Öit la p─âm├ónt, iar t├ón─ârul a avut un acces de furie ╚Öi a ├«nceput s─â dea cu capul ├«n stiva de lemne.

Trimis în judecată pentru schingiuirea animalelor

Cazul, f─âr─â precedent ├«n Boto╚Öani a ajuns ├«n aten╚Ťia poli╚Ťi╚Ötilor ╚Öi a procurorilor iar t├ón─ârul a fost acuzat de infrac╚Ťiunea de r─ânirea sau schingiuirea animalelor. Prin urmare, a fost deschis un dosar penal, iar t├ón─ârul a fost trimis ├«n judecat─â. Tot timpul, f─âpta╚Öul a pus totul pe seama st─ârii de nervozitate provocat─â de apelul telefonic prin care a fost anun╚Ťat c─â fosta lui iubit─â ╚Öi-a g─âsit pe cineva ╚Öi nu se mai ├«ntoarce la el. Boto╚Ö─âneanul a fost condamnat, pedeapsa aplicat─â fiind de ╚Öase luni ╚Öi cu suspendare, adic─â minimum prev─âzut de lege, ├«ntruc├ót magistra╚Ťii au apreciat c─â a avut o atitudine sincer─â ├«n cursul procesului penal ╚Öi nu avea antecedente penale. Sentin╚Ťa definitiv─â va fi pronun╚Ťat─â ├«ns─â de Curtea de Apel Suceava, care va decide la finalul procesului dac─â t├ón─ârul se face vinovat de comiterea infrac╚Ťiunii de schingiuire a animalelor

Citi╚Ťi ╚Öi

Cruzime fără margini. Cal bătut cu levierul în stomac

Gest inuman în Tulcea! Un bărbat a schingiuit câinii cu arbaleta

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png