Un buzoian care ar fi trebuit să fie în carantină, prins de jandarmi în timp ce vindea țigări de contrabandă

Ultima actualizare:

    Un bărbat care ar fi trebuit să fie în carantină a fost surprins în Piața Centrală din Buzău
Un bărbat care ar fi trebuit să fie în carantină a fost surprins în Piața Centrală din Buzău

Un buzoian care trebuia să fie în carantină, fiind contact direct al unui caz confirmat de coronavirus, a fost surprins de jandarmi în cel mai aglomerat loc din municipiul Buzău, în Piaţa Centrală, unde vindea ţigări.

Bărbatul de 44 de ani a fost depistat de un echipaj de jandarmerie în zona Pieţei Centrale. Jandarmilor le-a atras atenţia bagajul voluminos pe care buzoianul îl avea asupra sa, dar şi faptul că la vederea oamenilor legii, acesta a început să aibă un comportament suspect, încercând să evite echipajul.

Atunci când au verificat documentele bărbatului, jandarmii au avut parte de o surpriză. Bărbatul trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat de COVID 19. Mai mult decât atât, asupra sa au fost găsite aproape 9800 ţigarete netimbrate, pe care voia să le vândă, potrivit News.ro.

"Un echipaj de jandarmerie a depistat în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău un bărbat de 44 de ani, care avea asupra sa un bagaj voluminos, iar la vederea jandarmilor, a afişat un comportament suspect şi a încercat să evite întâlnirea cu aceştia. Având în vedere acest aspect, jandarmii au trecut la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, în urma verificările efectuate, fiind descoperite asupra buzoianului 9720 ţigarete netimbrate, pe care le deţinea în vederea comercializării. Totodată, verificările au scos la iveală că acesta trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID 19",  transmite Jandarmeria Buzău.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru contrabandă cu ţigări şi l-au amendat pe buzoian cu suma de 1000 lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net