Un cântăreț din Gorj a compus o doină despre uciderea soției sale


    În 2005, cântărețul de muzică populară Marius Petrișor a primit o știre teribilă: soția lui a fost ucisă în timp ce el era plecat în străinătateFOTO: Click!
În 2005, cântărețul de muzică populară Marius Petrișor a primit o știre teribilă: soția lui a fost ucisă în timp ce el era plecat în străinătateFOTO: Click!

Solistul de muzică populară Marius Petrișor este soțul poștăriței care a fost ucisă în 2005, într-un mod sălbatic. La aproape două decenii de la tragedie, Marius Petrișor a compus o doină despre tragedia care i-a marcat viața. Acesta cântă despre modul în care soția sa a fost omorâtă pentru banii pe care trebuia să-i dea pensionarilor dintr-un cartier din Târgu Jiu.

În 2005, cântărețul de muzică populară Marius Petrișor a primit o știre teribilă: soția lui a fost ucisă în timp ce el era plecat în străinătate.

La scurt timp după crimă, Marius Petrișor a plecat, din nou, la muncă în Germania, încercând să depășească tragedia care i-a marcat viața și pe care nu o poate uita. Pasionat de muzică, bărbatul a decis să se apuce serios de treabă și a devenit un apreciat cântăreț de muzică populară. Acesta trăiește de mai mulți ani în Germania și s-a recăsătorit. Cu toate acestea, suferința din sufletul său nu va dispărea vreodată. Marius Petrișor a cântat într-o doină acest episod trist din viață, iar melodia a fost apreciată de cei care au ascultat-o. În Germania și nu numai, Marius Petrișor cântă la evenimente și este invitat mai ales la cele organizate de Diaspora. Marius a început să cânte de la 10 ani, după ce l-a văzut cântând, cu ochii lui, la o nuntă din comună, pe Ion Dolănescu.

Soția lui Marius Petrișor a fost ucisă cu sânge rece

În vara anului 2005, Ioana Petrişor a dispărut cu tot cu geanta cu bani în care se aflau peste 20.000 de lei, bani destinaţi plăţii pensiilor. S-a zvonit că aceasta ar fi fugit cu banii. Două luni mai târziu, în judeţul Mehedinţi, în apropierea drumului către Băile Herculane, a fost găsit scheletul unei femei. Marius Petrişor a constatat că îmbrăcămintea îi aparţinea soţiei sale. În urma investigaţiilor efectuate, anchetatorii au stabilit că este este vorba de cadavrul poştăriţei. După puţin timp, oamenii legii au reuşit să dea de urma criminalilor: Gabriel Marghitu, Grigore Burlan şi Iulian Pană. Aceştia au urmărit-o pe poştăriţă o perioadă îndelungată şi ştiau că urma să plătească pensiile în ziua respectivă. Unul dintre ei o cunoşteau pe poştăriţă, aşa că au convins-o să urce în maşină. Pe drum, au sufocat-o cu o pungă de plastic şi au înţepat-o cu o surubelniţă până când şi-a dat ultima suflare.

Marius Petrișor cântă în străinătate

Marius Petrişor este plecat în străinătate din anul 2004. S-a întors în ţară în anul 2011, după care s-a dedicat studiului muzicii folclorice. A plecat din nou în străinătate în anul 2015. Încet, acesta a reuşit să-şi construiască o carieră muzicală, fiind chemat să cânte la diferite evenimente care se desfăşoară în Germania. A primit o diplomă din partea unei organizaţii germane, în urma participării la un festival dedicat tradiţiilor. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
zodia care consuma alcool jpg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin