Un client nervos a amenințat cu pistolul un agent de pază al unui supermarket din Timișoara


    Un client furios i-a pus un pistol la cap unui agent de pazăFoto: Opinia Timișoarei
Un client furios i-a pus un pistol la cap unui agent de pazăFoto: Opinia Timișoarei

Momente desprinse din filmele cu pistolari! În Timișoara, un client furios i-a pus o armă la cap unui agent de pază al unui supermarket. Bărbatul se certa cu o casieriță din cauza unui produs, iar agentul de pază intervenise pentru a aplana lucrurile.

Nervii clientului au ajuns atunci la cote maxime și, fără ca cineva să bănuiască, a scos un pistol de la spate și a îndreptat-o spre agentul de pază. Cel care a reușit să-l potolească pe recalcitrant a fost un bărbat care îl însoțea, iar arma s-a dovedit a fi o armă de jucărie, notează Opinia Timișoarei.

Imediat după incident, agresorul a fost preluat de polițiștii de la Secția 2. Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 45 de ani era băut când a decis să intre în magazin să facă niște cumpărături.

În timpul audierilor, oamenii legii au stabilit că mai întâi individul a amenințat-o pe casierița. După ce a pus mai multe produse în cos și și-a făcut un calcul legat de cât ar trebui să plătească, bărbatul s-a trezit că la casă suma era mai mare decât socotise el. Convins că un preț era la raft și altul la casa de marcat, s-a enervat. În timp ce se certa cu casierița, acesta a amenințat-o. "Te omor, te împușc", i-a spus femeii.

„Polițiștii au fost sesizați că un bărbat amenința cu pistolul într-o societate comercială, s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că este vorba despre un pistol de jucărie. Bărbatul de 45 de ani a fost condus la sediul Secției 2 de Poliție din Timișoara, fiind întocmit un dosar penal pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice” a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, pentru sursa citată.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg