Un client nervos a amenințat cu pistolul un agent de pază al unui supermarket din Timișoara

Ultima actualizare:

    Un client furios i-a pus un pistol la cap unui agent de pazăFoto: Opinia Timișoarei
Un client furios i-a pus un pistol la cap unui agent de pazăFoto: Opinia Timișoarei

Momente desprinse din filmele cu pistolari! În Timișoara, un client furios i-a pus o armă la cap unui agent de pază al unui supermarket. Bărbatul se certa cu o casieriță din cauza unui produs, iar agentul de pază intervenise pentru a aplana lucrurile.

Nervii clientului au ajuns atunci la cote maxime și, fără ca cineva să bănuiască, a scos un pistol de la spate și a îndreptat-o spre agentul de pază. Cel care a reușit să-l potolească pe recalcitrant a fost un bărbat care îl însoțea, iar arma s-a dovedit a fi o armă de jucărie, notează Opinia Timișoarei.

Imediat după incident, agresorul a fost preluat de polițiștii de la Secția 2. Oamenii legii au stabilit că bărbatul de 45 de ani era băut când a decis să intre în magazin să facă niște cumpărături.

În timpul audierilor, oamenii legii au stabilit că mai întâi individul a amenințat-o pe casierița. După ce a pus mai multe produse în cos și și-a făcut un calcul legat de cât ar trebui să plătească, bărbatul s-a trezit că la casă suma era mai mare decât socotise el. Convins că un preț era la raft și altul la casa de marcat, s-a enervat. În timp ce se certa cu casierița, acesta a amenințat-o. "Te omor, te împușc", i-a spus femeii.

„Polițiștii au fost sesizați că un bărbat amenința cu pistolul într-o societate comercială, s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că este vorba despre un pistol de jucărie. Bărbatul de 45 de ani a fost condus la sediul Secției 2 de Poliție din Timișoara, fiind întocmit un dosar penal pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice” a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net