Un copil de 12 ani a rămas blocat în toaleta publică de 28.000 euro din Slatina. Au intervenit pompierii

9 mai 2021
article img
Un copil de 12 ani a rămas blocat într-o toaletă publică, în SlatinaFoto: Captură Video

Un băiat în vârstă de 12 ani a rămas blocat în toaleta publică amplasată în zona centrală a Slatinei cu 7 ani în urmă şi care a costat municipalitatea 28.000 euro.

Copilul se afla duminică după-amiaza, 9 mai, în compania altor copii de vârsta sa în momentul în care a intrat să folosească una dintre foarte puţinele toalete publice din municipiul Slatina, şi cea mai scumpă, de altfel, care în urmă cu 7 ani a costat municipalitatea cât o garsonieră. 

Prietenii care îl însoţeau au fost cei care au sunat după ajutor, după ce băiatul a rămas blocat. „Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, în zona Oficiului Poştal 1, pentru salvarea unui minor blocat într-o toaletă publică.

Pompierii au îndepărtat o grilă de aerisire aflată pe plafonul toaletei şi cu ajutorul unei scări, au reuşit să-l salveze pe minor. Copilul, în vârstă de 12 ani, din Slatina, nu prezenta urme de traumă, a fost asistat la locul evenimentului de echipajul SMURD. Cu consimţământul părinţilor, acesta a refuzat transportul la spital“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, potrivit adevarul.ro.