Un copil de 13 ani a căzut de la zece metri înălţime, în zona unei cariere de piatră. A fost găsit inconştient de pompieri

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un copil în vârstă de 13 ani a căzut de la zece metri înălţime, vineri, în zona unei cariere de piatră din judeţul Tulcea, el fiind găsit inconştient de către pompieri. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD care l-a dus la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, vineri, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât în zona carierei de piatră din localitatea Malcoci, un minor a căzut de la înălţime. 

“La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere cu accesorii pentru alpinism şi un echipaj SAJ tip C. Victima, în vârstă de 13 ani, căzut de la aproximativ 10 metri, a fost recuperată rapid de către salvatori şi predată echipajului SAJ în stare de inconştienţă”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.

 Copil a fost preluat de către elicopterul SMURD de la Constanţa care a venit în sprijinul echipelor de intervenţie şi dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale. 

 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis că băiatul s-ar fi rănit în timp ce se juca cu alţi doi copii în zona carierei de piatră, iar la un moment dat a căzut de la înălţime. 

 Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net