Un copil de 14 ani a înjunghiat un altul de 13 ani. S-a întâmplat într-un parc din București

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un elev în clasa a VII-a și-a înjunghiat partenerul de joacă, miercuri seară, în parcul Forest din sectorul 4. Copilul de 13 ani a fost transportat la Spitalul Marie Curie pentru îngrijiri medicale.

„În seara de 25 august 2021, prin apel 112, a fost sesizat faptul că un minor a fost agresat, în urma unui conflict. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliția Capitalei.

Un elev și-a înjunghiat partenerul de joacă

Agresorul, în vârstă de 14 ani, ar avea antecedente penale, deoarece a mai fost implicat în altercaţii la școala unde învăța. Anterior, părinții copiilor din școală au făcut o reclamație către DGASPC Sector 4 în care informau autoritățile că băiatul își amenința colegii cu bătaia, informează Gândul.ro.

Potrivit răspunsului DGASPC, autoritățile au declarat că vor sprijini familia prin asigurarea unor servicii de consiliere, a informat Gândul. „În ceea ce privește suspiciunea de neglijare a copilului, evaluarea detaliată a evidențiat că familia necesită servicii de suport pentru reabilitare, servicii medicale/psihologice de recuperare, precum și servicii pentru prevenirea abandonului școlar, separării copilului de familia sa și monitorizarea modului de asigurare a acestora”, a transmis DGASPC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net