Un copil de 14 ani din Bistrița s-a spânzurat după ce ar fi primit o provocare pe TikTok

image
Foto: Pixabay

Un băiat în vârstă de 14 ani din Bistriţa s-a spânzurat în casă, după ce ar fi primit o provocare pe aplicația TikTok, extrem de populară printre tineri. Tragedia s-a petrecut marţi după-amiază, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) a fost informat miercuri dimineaţă de către conducerea școlii.

Copilul era elev în clasa a opta la Şcoala gimnazială nr. 1 din municipiul Bistriţa și era singur la părinţi. Băiatul avea note foarte bune la școală și era campion la dans sportiv.

Băiatul s-a spânzurat în casă

„Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală.

Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok”, a declarat Aurelia Dan pentru Agerpres. Șefa ISJ Bistrița-Năsăud mai spune că băiatul era un copil vesel și că nimic din comportamentul lui nu a indicat că ar avea probleme.

„De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a mai spus inspectorul şcolar general. În urma incidentului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

FotoJet jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
cub acident avioane Heathrow Londra
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Diniyar Bilyaletdinov FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg