Un dentist din Vâlcea acuzat de pacienţi că i-a îmbolnăvit de hepatită C

Oamenii spun că au fost infectaţi de medic în urma unor tratamente stomatologice care au avut loc în cabinetul său. Aceştia susţin că însuşi medicul e purtător al virusului hepatitei C şi că astfel i-a îmbolnăvit pe toţi.

Am fost la laborator, analiza trebuia făcută după şase luni, căci atunci iese virusul la analiză. Am aşteptat, am făcut VHC-ul, am ieşit pozitiv. Psihicul este la pământ, nu mă pot obişnui că sunt infectată cu virsulul C”, a declarat o femeie la rtv.net.

Medicul neagă că ar fi infectat cu virsulul hepatitei C, dar şi că i-a îmbolnăvit pe acei oameni. El crede că este victima unui complot al medicilor stomatologi care îi fac concurenţă în oraş. „La fiecare trei-patru luni eu îmi fac analizele. E pe primul loc sterilizarea”, a afirmat medicul Costel Toma, negând că ar avea vreo vină în îmbolnăvirea pacienţilor săi.

Colegiul Medicilor Dentişti nu se poate autosesiza, spun reprezentanţii instituţiei, până când pacienţii nu depun plângere împotriva stomatologului. Până acum nici un pacient nu s-a adresat instituţiei.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg