Un elev din Târgovişte a intrat în comă după ce a căzut de la etajul doi al liceului

Un elev al unui liceu din Târgovişte a căzut de la etajul doi al clădirii în care învăța şi a ajuns în comă la spital, urmând să fie transportat în București pentru îngrijiri medicale.

Un elev în vârstă de 12 ani al Liceului de Arte din Târgovişte a ajuns în comă la spital, joi, 6 decembrie, fiind grav rănit, după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii şcolare în care învăța, pe casa scărilor. Băiatul va fi transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, potrivit informațiilor oferite de News.ro

Elevul de 12 ani a ajuns în comă la spital

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, un elev în vârstă de 12 ani a ieşit, joi după-amiază, din sala de spectacole a unei unităţi de învăţământ, a alergat pe hol, iar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut pe casa scării de la etajul al doilea. O profesoară a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut incidentul.

O ambulanţă l-a preluat pe băiat şi l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgovişte, însă medicii de acolo au propus transferul acestioa la un spital din Bucureşti.

Managerul SJU Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru sursa anterior menționată că băiatul a suferit un politraumatism prin cădere, cu principala componentă traumatism cranio-cerebral, şi este în comă, fiind intubat. El va fi transferat cu o ambulanţă la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală.

La rândul său, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, profesorul Sorin Ion, a declarat că incidentul s-a produs la Liceul de Artă „Bălaşa Doamna” din Târgovişte, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg