Un infractor sexual român a speriat o închisoare din Belgia. Cum a ajuns acesta în spatele gratiilor

image
Alexandru Caliniuc este de trei ani ├«ncarcerat ├«ntr-o ├«nchisoare de maxim─â siguran╚Ť─â din BelgiaFoto: adev─ârul.ro

Un tânăr de 26 de ani din Suceava, arestat preventiv de mai bine de doi ani în Belgia, pentru viol, tortură și crimă a devenit spaima penitenciarului deși nu are decât 60 de kg. Presa belgiană relatează cu lux de amănunte povestea uimitoare a infractorului român.

În vârstă de 26 de ani, Caliniuc a fost arestat în România în iulie 2017, pe aeroportul din București și a fost extrădat în Belgia. Potrivit siteului sudinfo.be citat de stirileprotv.ro, românul este suspectat că în același an, în ianuarie, ar fi violat-o, torturat-o și ucis-o pe Sofie Muylle, o tânără de 27 de ani, pe o plajă din localitatea belgiană Knokke.

Ce spun colegii de închisoare despre Alexandru Caliniuc

├Än penitenciar, ├«n a╚Öteptarea procesului programat pentru anul viitor, Alexandru l-a speriat cu comportamentul lui ╚Öi pe unul dintre cei mai temu╚Ťi criminali belgieni, Alexander Dean, un de╚Ťinut care ╚Öi-a ucis iubita ╚Öi bunicii. Acesta a declarat c─â cel pu╚Ťin trei de╚Ťinu╚Ťi s-au pl├óns de comportamentul rom├ónului. Exper╚Ťii psihiatrici au sus╚Ťinut c─â Alexandru reprezint─â un pericol pentru societate.ÔÇŁSunt mult mai puternic fizic dec├ót el, dar nu mai pot dormi. Alexandru continu─â s─â m─â ating─â noapteaÔÇŁ, a spus presei belgiene ╚Öi colegul s─âu de celul─â, un polonez. Acesta a declarat pentru publica╚Ťia Het Laatste Nieuws citat─â de ╚Ötirileprotv.ro, c─â atunci c├ónd se trezea, rom├ónul se uita la filme porno pe cheltuiala lui, la televizorul din celul─â. ├Äntr-o noapte, Alexandru s-ar fi dezbr─âcat ╚Öi s-ar fi aruncat asupra lui. Atunci, polonezul a chemat un gardian: ÔÇŁam spus c─â nu mai pot suporta situa╚ŤiaÔÇŁ.

image
Alexandru este pasibil de ├«nchisoare pe via╚Ť─â pentru violarea, torturarea ╚Öi uciderea unei tinere pe o plaj─â din Belgia

Alexandru Caliniuc este pasibil de ├«nchisoare pe via╚Ť─â

Rom├ónul a negat crima, dar a recunoscut violul. El a sus╚Ťinut c─â a g─âsit-o pe t├ón─âr─â pe jum─âtate incon╚Ötient─â ╚Öi c─â s-a ├«ntins l├óng─â ea ╚Öi a violat-o ca s─â se simt─â bine. Imaginile suprinse pe camerele de supraveghere au ar─âtat c─â a r─âmas mai multe ore l├óng─â victim─â, scrie La Libre preluat de stirileprotv.ro.Tribunalul din Bruges tocmai a decis c─â va fi judecat ╚Öi pentru crim─â, ├«n ciuda eforturilor f─âcute de avoca╚Ťii rom├ónului, scrie 7sur7.be. Ace╚Ötia spun c─â t├ón─âra belgian─â era ├«n via╚Ť─â dup─â viol ╚Öi a murit de hipotermie, fiind p─âr─âsit─â la locul faptei de suspectul rom├ón. Procurorii aduc ├«n schimb drept circumstan╚Ťe agravante, faptul c─â suspectul rom├ón a violat-o ├«n mod repetat pe Sofie, a filmat totul ╚Öi ├«n dese r├ónduri ├«i astup─â gura s─â nu ╚Ťipe. Alexandru risc─â 30 de ani de ├«nchisoare dac─â este condamnat doar pentru viol ╚Öi agresiune. Dac─â asupra sa se p─âstreaz─â acuza╚Ťiile de crim─â ╚Öi tortur─â va primi o condamnare pe via╚Ť─â

Citi╚Ťi ╚Öi

Criminal rom├ón condamnat pe via╚Ť─â ├«n Marea Britanie, dup─â ce so╚Ťia le-a trimis poli╚Ťi╚Ötilor ADN-ul fiicelor

Sentin╚Ť─â istoric─â! Un rom├ón a fost condamnat la 81 de ani de ├«nchisoare ├«n Spania, dup─â ce ╚Öi-a violat fiicele

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
regina letizia (5) jpg
image png
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg