Un liceu din Timişoara trece online din cauza frigului din clase

Ultima actualizare:

    Liceul Teoretic Grigore Moisil Timișoarafoto: portal.isjtm.ro
Liceul Teoretic Grigore Moisil Timișoarafoto: portal.isjtm.ro

Toţi elevii de la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara vor face în următoarele săptămâni cursuri doar online, din cauza frigului din clase. Societatea de termoficare a început furnizarea agentului termic, dar în zona liceului se fac lucrări. De asemenea, în luarea deciziei a contat şi situaţia epidemiologică.

Aproape 2.000 de elevi de la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" trec la cursuri online, dintre care o bună parte deja fac cursuri de la distanţă pentru că au fost şi depistate mai multe cazuri de COVID în câteva clase. Decizia a fost luată marţi de Consiliul de Administraţie al şcolii.

24 de clase sunt online din cauza Covid

"A fost întrunit astăzi Consiliul de Administraţie în şedinţă. Am avut mai multe aspecte de discutat. Sunt 24 de clase care funcţionează în regim online din cauza situaţiei epidemiologice şi un alt aspect, temperatura scăzută înregistrată în ultimele două zile în sălile de clasă din cauza lipsei de alimentare cu agent termic. La noi acolo în zonă se fac lucrări la reţeaua de alimentare şi cele două clădiri de pe strada Ghirlandei şi Bălcescu nu au căldură", a declarat, pentru News.ro, Cerasela Bociu, director al Liceului Teoretic "Grigore Moisil".

 Societatea de termoficare Colterm din Timişoara a început de luni probele la cald, însă temperatura este scăzută întrucât agentul termic pleacă din centrală la doar 30-35 de grade. În multe zone însă încălzirea nu a pornit deloc, întrucât mai sunt şantiere deschise pentru retehnologizare şi se înlocuiesc conducte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net