Un muncitor din Sri Lanka, omorât la un abator din Prahova. Ce s-a întâmplat cu criminalul

26 decembrie 2020
article img
foto: arhivă Click!

Un cetăţean străin care muncea la un abator din comuna prahoveană Poseşti a fost omorât chiar în ziua de Crăciun. Criminalul este şi el rănit şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Crima a avut loc la un abator din satul Nucşoara, comuna Poseşti, în seara de Crăciun, scrie Adevarul.ro. Doi cetăţeni din Sri Lanka, angajaţi ai abatorului, s-ar fi luat la bătaie, după ce au consumat excesiv băuturi alcoolice. Nu se ştie exact motivul disputei, pentru că toată cearta dintre cei doi bărbaţi s-a purtat în limba maternă, spun sursele citate. Victima, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiat în gât şi a murit înainte ca medicii de la Ambulanţă să-i poată acorda primul ajutor. Se apre că arma crimei a fost un cuţit folosit în abator.

Agresorul, în vârstă de 48 de ani, a fost şi el rănit în timpul încăierării. Are multiple răni la cap şi picioare, dar viaţa lui nu este pusă în pericol. A fost internat vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Citește pe www.adevarul.ro ce probleme au autoritățile cu acest caz