Un nou dosar penal pentru Borcea? Ce i-au găsit polițiștii în celulă


    Fostul boss de la Dinamo riscă mai mulți ani de închisoareFoto: Arhiva Click!
Fostul boss de la Dinamo riscă mai mulți ani de închisoareFoto: Arhiva Click!

Cristian Borcea și personalul de la penitenciarul Poarta Albă sunt cercetați pentru introducere și folosire de substanțe psihotrope în închisoare. În timpul unui control efectuat de ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor), s-au găsit sute de medicamente în celula lui Borcea, care puteau fi luate doar pe bază de rețetă eliberată de un psihiatru.

În perioada în care a fost închis la Poarta Albă, în celula fostului acționar dinamovist s-au găsit 443 de comprimate, medicamente psihotrope, potrivit dcnews.ro. Chiar dacă ar fi reușit să le obțină pe baza unei rețete, acestea trebuiau să se afle la dispensarul penitenciarului, nu în celula lui Cristi Borcea.

„S-a constatat că la data de 22.07.2014, când se afla în custodia Penitenciarului Poarta Albă, a fost supus unei percheziţii în urma căreia în bagaje s-au găsit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un număr de 443 de pastile de medicamente psihotrope‎ (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)”, se arată într-un raport al ANP.

În aceste condiții, ANP a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care va desfășura o anchetă cu privire la modul în care Borcea a ajuns să dețină o adevărată farmacie în propria celulî, Borcea riscă să petreacă și mai mulți ani în pușcărie, după ce s-a descoperit că el și frații Becalii au dat mită pentru a primi o sentință favorabilă în Dosarul „Transferurilor”, în care a fost deja condamnat.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cozonac
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg