Un ofițer de la SIPI Satu Mare s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Ultima actualizare:

Ofițerul, în vârstă de 40 de ani, și-a pus capăt zilelor în noaptea de joi spre vineri. Bărbatul s-a împușcat în cap cu arma din dotare în mașina personală. A fost găsit dimineață de soția lui care a și alertat autoritățile, scrie PresaSM.

Anchetatorii la fața locului. Foto: Presa SM
Anchetatorii la fața locului. Foto: Presa SM

Potrivit anchetatorilor, tragedia ar fi avut loc în jurul orei 1.30 în nopatea de joi spe vineri. Mașina lui a fost observată de câțiva comercianți din zona bulevardului Cloșca din Satu Mare.

Soția lui, îngrijorată că nu a venit acasă peste noapte, a început să îl caute încă de la primele ore ale dimineații. L-a găsit fără viață în jurul orei 8,00.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 1-2 dimineața, în noaptea de joi spre vineri, când, potrivit comercianților din zonă, când mașina condusă de sătmărean a fost surprinsă intrând în parcarea de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ofițer al Serviciului de Informații și Protecție Internă, și-a luat viața împușcându-se în cap cu pistolul Carpați din dotare, au precizat surse pentru PresaSM.

Abia dimieața, în jurul orei 8, soția acestuia l-a găsit decedat, în mașina personală.

„Ora unu sau nu știu când a venit mașina și după-aia, fără mișcare, camera a oprit, pe la ora 2, s-a mișcat din nou și a făcut filmare. Mașina a fost tot aici. Dimineața a venit soția lui și a văzut. După aia au început să se miște pe aici. Îmi pare atât de rău pentru ce s-a întâmplat”, a declarat pentru Presa SM un comerciant din zonă care a vizionat imaginile de pe camera de supraveghere.

La fața locului s-au deplasat anchetatorii, multiple echipaje de poliție, criminaliștii, dar și o ambulanță SMURD.

Anchetatorii încearcă să pună cap la cap informațiile, astfel încât să aibă o imagine cât mai clară asupra întregului film al evenimentelor care au dus la tragicul deznodământ.

Ofițerul era căsătorit și avea doi copii, au precizat surse apropiate anchetei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net