Un oraș din România, în pericol de a dispărea? Se micșorează considerabil de la an la an, iar oamenii sunt îngrijorați

Din păcate, nu este un secret pentru niciunul dintre noi că țara noastră se confruntă cu nenumărate provocări, în aproape toate domeniile posibile. Iar o problemă pe care autoritățile vor fi nevoite să o confrunte, odată și odată, este micșorarea semnificativă a mai multor orașe emblematice ale României. Unele dintre acestea, cum este cazul orașului Mizil, pot ajunge să dispară, dacă situația nu se va schimba.

Mizil poate dispărea de pe hartă / foto: primaria-mizil.ro
Mizil poate dispărea de pe hartă / foto: primaria-mizil.ro

De la dificultăți economice, până la probleme cu natalitatea, nu este un secret pentru niciunul dintre noi că, din păcate, țara noastră este nevoită să înfrunte nenumărate dificultăți. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la impact.ro, o problemă care trece neobservată pe moment este micșorarea multor orașe, sub granițele urbei. Lăsată să continue, în cele din urmă, se poate ajunge ca această problemă să provoace dispariția mai multor locuri emblematice pentru România!

Din păcate, unul dintre orașele care se confruntă cu acest fenomen este și Mizil, care a pierdut constant teritoriu, în ultimii 17 ani. Se pare că datele oficiale confirmă o situație îngrijorătoare, orașul ajungând să piardă nu mai puțin de 1400 de hectare, în această perioadă. Iar problemele par să fie fără sfârșit! Conform informațiilor disponibile, în Mizil există nu mai puțin de trei zone considerate a fi dezavantajate. Una este de tip mahala, iar celelalte două sunt istorice. Din păcate, în aceste locuri, există multe clădiri ocupate abuziv.

Orașul Mizil poate dispărea de pe hartă

O altă problemă gravă care face probleme locuitorilor din Mizil este starea de degradare a infrastructurii. Se pare că drumurile din acest oraș nu sunt conforme cu standardele de siguranță și trafic. Aproximativ jumătate din drumuri sunt pietruite, balastate, sau prezintă balast amestecat cu pietriș. De asemenea, autoritățile au mai constatat anul trecut și o lipsă a zonelor de agrement, cât și deficiențe în ce privește transportul în comun.

De asemenea, posibilitățile financiare reduse ale autorităților locale fac ca proiectele de modernizare să fie greu de pus în practică. Așa că, din nefericire, dacă problema nu este rezolvată, un oraș care cândva faimos pentru industrie, riscă să dispară de pe hartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net