Un primar despre Ceauşescu: «Poate te vor reîncarna!»

Ultima actualizare:
Nicolae Ceauşescu
Nicolae Ceauşescu

Primarul Robert Păiuşi din Stejari, judeţul Gorj, se declară a fi admiratorul numărul unu al fostului preşedinte comunist Nicolae Ceauşescu. Zilele trecute, edilul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj plin de regrete.

Iată că şi la 27 de ani de la Revoluţie Nicolae Ceauşescu nu a fost uitat. Încă sunt nostalgici ai “Epocii de aur” care se perindă pe la mormântul din cimitirul Ghencea cu flori şi lumânări, care îl plâng şi îl regretă. Printre aceştia, Robert Păiuşi, primarul comunei Stejari. Edilul a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de la mormântul fostului preşedinte, făcută, probabil, în trecut, alături de care a scris un mesaj cel puţin amuzant.

“Tovarăşului Preşedinte Nicolae Ceauşescu îi aduc un mic omagiu, de a-l comemora în ochii celor care cred că azi cu siguranţă îl regretă şi sper să pot ajunge şi anul acesta la el, ca în anii anteriori... Sper şi îmi doresc din tot sufletul ca într-o zi să renască tot ce tu ai clădit.....Ştiu că este imposibil, dar ştiinţa chiar a progresat şi poate te vor reîncarna!!!”, a scris pe Facebook primarul din Stejari. 


    Nicolae Ceauşescu
Nicolae Ceauşescu

În fiecare an, în decembrie, dar şi în jurul datei de 26 ianuarie, ziua în care s-a născut Ceauşescu, zeci de oameni încă mai merg la mormântul său cu lumânări, să depene amintiri şi să deplângă perioada în care “toţi aveau un loc de muncă”. (M.D.)

image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg