Un recidivist s-a aruncat în lac ca să scape de poliţie. A fost prins cu focuri de armă

simeon stalpnicul png
Poliţistul l-a urmărit pe bărbat până când acesta şi-a abandonat maşina şi s-a aruncat în lacfoto: IPJ Ilfov

“Cum se întoarce valul tău veşnic la mal” este celebrul vers al melodiei Mare Albastră, cântată de Daniel Iordăchioaie. Aşa s-a întors spăşit şi un recidivist, după ce s-a aruncat în lac în încercarea de a scăpa de oamenii legii. Ce l-a speriat? Un foc de armă, tras de un poliţist de pe mal.

Scena de cascadorii râsului pare desprinsă din filmele cu Louis de Funès, celebrul actor din seria Jandarmii.

Fugarul are un CV impresionant, iar închisoarea nu îi este deloc străină. Ilfoveanul Constantin Dumitrache (30 de ani) a fost condamnat în trecut pentru furturi și infracțiuni la regimul rutier. El a fost eliberat condiţionat, aşa că orice “abatere” îl trimite automat după gratii.

Ieri, bărbatul din Ştefăneştii de Jos a ieşit la promenadă, la volanul unui autoturism. Până aici nimic în neregulă. Doar că fostul puşcărias s-a vrut şofer, deşi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ghinion pentru el, pentru că pe drumul Județean 100 a dat nas în nas cu un poliţist motociclist.

Acesta n-a oprit la semnalele agentului de poliţie, ba mai mult a apăsat pedala de acceleraţie. Poliţistul ilfovean a pornit în urmărirea lui, iar la un moment dat bărbatul a abandonat maşina lângă un lac situat lângă Drumul Național Centura București.

N-a stat prea mult pe gânduri şi s-a aruncat în lac, în speranţa că va scăpa de poliţist. De frică să nu se întoarcă la închisoare, recidivistul a dat tare din mâini încercând să înoate până la celălalt mal.

Omul legii a scos arma şi a tras un foc de avertisment în plan vertical. A fost suficient ca bărbatul să-şi schimbe cursul şi să se întoarcă speriat la mal, unde îl aştepta o pereche de cătuşe.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov l-au reținut pentru 24 de ore, iar acesta  urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere”.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
giulia anghelescu2 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg