Un reprezentant AUR, prins cu cannabis în Parlament. Reacția președintelui partidului

Ultima actualizare:

    Mircea Gheorgheosu a susținut în fața ofițerilor SPP că drogurile erau pentru uz personalfoto: arhiva personală/Facebook
Mircea Gheorgheosu a susținut în fața ofițerilor SPP că drogurile erau pentru uz personalfoto: arhiva personală/Facebook

Mircea Gheorgheosu, purtătorul de cuvânt al AUR, a fost prins de ofițerii SPP cu un plic în care se afla cannabis. Co-preşedintele AUR George Simion a reacţionat imediat, precizând că Mircea Gheorgheosu nu va fi, cu siguranţă, propunerea de premier a formaţiunii.

„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţă domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a afirmat George Simion, pentru News.ro.

Un reprezentant al AUR a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis, afirmă surse politice. Sursele politice citate au declarat că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, asupra căruia ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.

„În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT - Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Citește și:

Surpriza de „AUR” a alegerilor parlamentare 2020. Cine este Alianța pentru Unirea Românilor

Senator AUR surprins dormind în Parlament: „Eram în poziţia vishuddha chakra, activează conexiuni mintale speciale“

Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 iunie sfantul mucenic luchilian png
Alexandru Ioan Cuza
Luna pamant astronaut spatiu FOTO Shutterstock jpg
politie jpg
masina, viteza freepik jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg