Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, în Marea Britanie. Care a fost motivul

image
Românul Valentin Mihales a împins o femeie într-un cuptor de pizzaFOTO: (observator.tv)

Un român din Marea Britanie care a fost despăgubit de fostul său angajator cu 16.000 de lire pentru discriminare rasială nu a fost mulțumit de suma primită și a bătut-o pe fiica omului de afaceri pentru care a lucrat.

Scandalul a început în urmă cu aproape doi ani, când Valentin Mihaes l-a acuzat pe angajatorul său că l-a plătit cu doar 4 lire pe oră şi că l-a supus unor abuzuri rasiale. A primit atunci suma de 16.000 de lire drept despăgubire şi conflictul a fost stins.

Numai că, un an mai târziu, Valentin Mihales a ajuns la concluzia că suma primită nu este suficientă. Astfel, și-a luat doi prieteni, pe Bogdan Boldea (26 de ani) și Dan Groza (30 de ani), și au mers împreună la Pizzaholic în Heaton, Newcastle, acolo unde se află pizzeria, conform observator.tv.

Au împins-o în cuptorul încins la 280 de grade

Aceștia au fost întâmpinați de fiica patronului și i-au cerut să îl cheme pe tatăl său. Când tânăra a refuzat, cei trei români au bătut-o și au împins-o într-un cuptor de pizza, încins la 280 de grade. „Când au intrat, nu eram îngrijorată, pentru că îi consideram prieteni. Dar dintr-o dată au început să urle și m-au împins în cuptor. Eram șocată și nu am realizat că am fost rănită”, a povestit Jae Lockhart.

Atacul a avut loc pe 26 august 2019, însă acum instanţa s-a pronunţat asupra celor trei. Agresorii au provocat daune de peste 3.000 de euro, iar Jae a rămas cu cicatrici pentru toată viața. Valentin Mihales a primit o pedeapsă de două luni de închisoare cu suspendare și va trebui să plătească despăgubiri de 3.000 de lire pentru pagubele produse restaurantului. Dan Groza a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce Boldea a fost eliberat condiționat.

Citeşte şi:

Român «ghinionist» în Marea Britanie! A fost arestat la scurt timp de la aterizare

Criminal român condamnat pe viață în Marea Britanie, după ce soția le-a trimis polițiștilor ADN-ul fiicelor

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 iulie sfantul stefan cel mare png
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg