Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, în Marea Britanie. Care a fost motivul

17 martie 2020
image
Românul Valentin Mihales a împins o femeie într-un cuptor de pizzaFOTO: (observator.tv)

Un rom├ón din Marea Britanie care a fost desp─âgubit de fostul s─âu angajator cu 16.000 de lire pentru discriminare rasial─â nu a fost mul╚Ťumit de suma primit─â ╚Öi a b─âtut-o pe fiica omului de afaceri pentru care a lucrat.

Scandalul a ├«nceput ├«n urm─â cu aproape doi ani, c├ónd Valentin Mihaes l-a acuzat pe angajatorul s─âu c─â l-a pl─âtit cu doar 4 lire pe or─â ┼či c─â l-a supus unor abuzuri rasiale. A primit atunci suma de 16.000 de lire drept desp─âgubire ┼či conflictul a fost stins.

Numai că, un an mai târziu, Valentin Mihales a ajuns la concluzia că suma primită nu este suficientă. Astfel, și-a luat doi prieteni, pe Bogdan Boldea (26 de ani) și Dan Groza (30 de ani), și au mers împreună la Pizzaholic în Heaton, Newcastle, acolo unde se află pizzeria, conform observator.tv.

Au împins-o în cuptorul încins la 280 de grade

Ace╚Ötia au fost ├«nt├ómpina╚Ťi de fiica patronului ╚Öi i-au cerut s─â ├«l cheme pe tat─âl s─âu. C├ónd t├ón─âra a refuzat, cei trei rom├óni au b─âtut-o ╚Öi au ├«mpins-o ├«ntr-un cuptor de pizza, ├«ncins la 280 de grade. ÔÇ×C├ónd au intrat, nu eram ├«ngrijorat─â, pentru c─â ├«i consideram prieteni. Dar dintr-o dat─â au ├«nceput s─â urle ╚Öi m-au ├«mpins ├«n cuptor. Eram ╚Öocat─â ╚Öi nu am realizat c─â am fost r─ânit─âÔÇŁ, a povestit Jae Lockhart.

Atacul a avut loc pe 26 august 2019, ├«ns─â acum instan┼úa s-a pronun┼úat asupra celor trei. Agresorii au provocat daune de peste 3.000 de euro, iar Jae a r─âmas cu cicatrici pentru toat─â via╚Ťa. Valentin Mihales a primit o pedeaps─â de dou─â luni de ├«nchisoare cu suspendare ╚Öi va trebui s─â pl─âteasc─â desp─âgubiri de 3.000 de lire pentru pagubele produse restaurantului. Dan Groza a fost condamnat la 11 luni de ├«nchisoare cu suspendare, ├«n timp ce Boldea a fost eliberat condi╚Ťionat.

Cite┼čte ┼či:

Rom├ón ┬źghinionist┬╗ ├«n Marea Britanie! A fost arestat la scurt timp de la aterizare

Criminal rom├ón condamnat pe via╚Ť─â ├«n Marea Britanie, dup─â ce so╚Ťia le-a trimis poli╚Ťi╚Ötilor ADN-ul fiicelor

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg
vladimir putin imagini recent colaj jpg
calendar ortodox 2021 20 mai sf mc talaleu png