Un român considerat spaima magazinelor duty-free din aeroporturi, prins în Austria

Polițiștii din întreaga lume consideră infractorii români așii furturilor iar conaționalii noștri nu se fac „de râs” oriunde s-ar duce. Un român, considerat ca inventivitate și rapiditate Messi al furturilor din magazinele duty-free din aeroporturi a fost arestat în sfârșit în flagrant pe Aeroportul Internațional din Viena. 

Un român este regele furturilor din magazinele duty-frere din aeroporturi
Un român a speriat administratorii magazinelor duty-free din aeroporturile Europei.Captură digi24.ro

Românul, în vârstă de 60 de ani, este acuzat că a jefuit magazinele duty-free din aeroporturile din mai toată Europa. Au fost probate „fapte” în aeroporturile din România, Suedia, Belgia, Franța, Grecia, Italia, Marea Britanie și Austria.  

Cum a fost prins „regele” furturilor din magazinele duty-free 

Aeroportul Internațional din Viena este localizat în Schwechat la 18 kilometri sud-est de Viena. Aici a fost capturat zilele trecute românul iute de mână după încă un jaf în zona duty-free a Aeroportului Internațional.  

Ofițerii poliției de frontieră din aeroport au fost chemați pe data de 5 iuie 2023, în jurul prânzului, după ce vânzătorii l-au văzut pe hoț în timp ce opera scrie noen.at. Până să fie prins, suspectul ar fi pus în buzunare cele mai scumpe parfumuri și trabucuri și dorea să plece senin, fără a plăti pentru produsele de lux.  

Pentru a fura, românul avea o jachetă specială, în care ascunde produsele furate. Polițiștii au găsit în diferite locuri secrete din haină produse în valoare de peste 3.000 de euro. Hoțul român a fost dus în arest în închisoarea din Korneuburg, oraș situat la periferia nosrdică a Vienei.

Român prins în Austria când fura pentru a face cadouri în România 

Poliția austriacă a reușit să aresteze un român care fura din supermarketuri în zona Linz dar ceea ce a atras atenția a fost motivația acestuia. Suspectul de 43 de ani spune că a luat produse în valoare de 2000 de euro pentru a face cadouri acasă la familie și la rudele sărace. 

Pe data de 5 iunie românul a furat iar, a fost văzut dar a fugit cu produsele. Semnalmentele au fost date polițiștilor care îl căutau de mult. În cele dinn urmă suspectul a fost identificat iar în casa sa din Asten, polițiștii au găsit în subsol un adevărat supermarket clandestin.  

Acolo erau depozitate 55 de sticle de băuturi spirtoase, 12 batoane de ciocolată și 15 geluri de duș. Românul a recunoscut că fura din supermarketuri din ianuarie 2023 și dorea să ia toată marfa cu el acasă în concediu pentru a face cadouri 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net