Un român din Italia a călcat cu mașina doi polițiști. Cum s-a petrecut evenimentul rutier

Ultima actualizare:

    Urmărit de poliție, șoferul român drogat a intrat cu mașina într-o casă și un stâlpFoto: stiridiaspora.ro
Urmărit de poliție, șoferul român drogat a intrat cu mașina într-o casă și un stâlpFoto: stiridiaspora.ro

Încă un român a atacat agenții poliției italiene. De această dată este vorba de un șofer de 35 de ani, care în apropiere de Napoli a refuzat să fie controlat de polițiștii rutieri, a lovit doi agenți cu mașina și apoi i-a luat la bătaie

Scandalul a început în localitatea Castello di Cisterna, aflată la 15 km de Napoli. Doi agenți de poliție rutieră au observat un șofer dormind într-o mașină parcată pe banda de urgență a șoselei, scrie stiridiaspora.ro care preia larampa.it. După mai multe încercări ale ofițerilor de a trezi conducătorul auto, în cele din urmă, acesta a deschis ochii.

Șoferul român a fugit cu poliția pe urme până când a intrat într-o casă

În loc să se supună ordinului de a ieși din vehicul pentru fi verificat de polițiști, suspectul a pornit brusc motorul mașinii, lovindu-i pe cei doi agenți. Pe unul l-a lovit cu ușa și pumnul iar pe celălalt l-a luat pe capota mașinii și l-a târât  zece metri. Până să se dezmeticească agenții, românul a accelerat și și-a continuat drumul încercând să-și piardă urmele. Cu toate că au fost răniți, polițiștii au pornit în urmărirea automobilului pe care l-au ajuns din urmă și l-au somat pe șofer să oprească. În timpul urmăririi, șoferul a efectuat depășiri periculoase, punând în pericol siguranța rutieră iar într-un final inevitabilul s-a produs: mașina a intrat cu viteză în peretele unei case. Automobilul s-a răsucit și a lovit, apoi, un stâlp metalic de iluminat public. Imediat după impact, șoferul, care a coborât din vehicul foarte agresiv, a sărit la bătaie la agenții rutieri, pe care i-a lovit cu pumnii și picioarele. A urmat o bătaie în toată regula iar până la urmă, polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe șoferul recalcitrant.

Șoferul român era drogat

În urma verificărilor ulterioare, în interiorul vehiculului, agenții au găsit o pungă care conținea două fragmente de substanță solidă maro, care s-a dovedit a fi hașiș. Bărbatul a fost arestat și dus la închisoare iar vehiculul și drogurile au fost confiscate.

Citiți și

Un român drogat şi fără permis auto a provocat un accident de circulaţie în Germania. Ce au mai descoperit polițiștii

Un șofer român a fost prins în Franța cu droguri în valoare de 9 milioane de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
trafic Bucuresti 2 jpg
oras kyle wikipedia jpg
insula room enough shutterstock jpg
IPS teodosie jpg
196fdb27 213c 4946 b005 565184429723 jpeg
Iosif Stalin
litere freepik jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net