Un român încearcă de cinci ani să demonstreze că e viu

simeon stalpnicul png
Cristian Constantin Roman figureaz─â ca fiind mort din 2008 (Foto: Denis Grigorescu)

Un b─ârbat din jude╚Ťul Arge╚Ö se zbate s─â dovedeasc─â lumii c─â este c├ót se poate de ....viu! Asta deoarece ├«n eviden╚Ťele autorit─â╚Ťilor el figureaz─â ca fiind decedat ├«nc─â din 2008.

├Än 2012, Cristian Constantin Roman, din M─âr─âcineni ÔÇô Arge╚Ö, a fost martorul unui accident rutier, iar atunci c├ónd poli┼úi┼čtii i-au cerut datele de identificare au descoperit c─â acesta ap─ârea ├«n baza de date ca fiind decedat ├«nc─â din 2008. B─ârbatul ├«ncearc─â acum s─â demonstreze c─â este viu, iar din noiembrie 2016 a fost deschis un proces ├«n acest sens.

Arge╚Öeanul a aflat c─â este mort cu ocazia unui accident rutier. El s-a aflat ├«n zon─â, iar poli╚Ťia a solicitat buletinele martorilor. Pe al lui Roman ia-l de unde nu-i! B─ârbatul le-a spus c─â a pierdut actele de mai mult─â vreme, dar le-a spus datele lui. La o c─âutare ├«n bazele de date, poli┼úi┼čtii au constatat c─â b─ârbatul care st─âtea ├«n fa┼úa lor era mort 2008, exist├ónd chiar un certificat de deces emis de Prim─âria Cluj Napoca. Persoana care decedase ├«n 2008 se autoincendiase, iar asupra sa au fost g─âsite actele cu acelea┼či date ca ale b─ârbatului din M─âr─âcineni.

Cristian Constantin Roman spune despre victim─â c─â este posibil s─â fie un frate al s─âu, c─âruia mama sa i-ar fi dat datele sale de identitate: ÔÇ×P─ârerea mea e c─â toat─â ├«ncurc─âtura asta a f─âcut-o mama. Cred c─â ea nu ┼či-a declarat to┼úi copiii ┼či a folosit certificatul meu de na┼čtere pentru vreun frate de-al meu. ┼×i e posibil ca acest frate al meu s─â fie cel care a murit dup─â ce ┼či-a dat focÔÇť, spune Cristian. Tot el mai spune c─â ar mai fi ┼či alt─â variant─â: ÔÇ×E posibil ┼či ca actele mele, pe care le-am pierdut acum mai mul┼úi ani, nu ┼čtiu exact c├ónd, s─â fi fost g─âsite de cineva ┼či acea persoan─â s─â fie b─ârbatul care a murit ├«n 2008 ┼či astfel s─â se fi f─âcut eroareaÔÇť.

Mai multe, pe adev─ârul.ro

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP