Un român s-a bătut cu o întreagă secție de poliție în Germania. De la ce a început scandalul

Polițiștii germani au făcut din nou cunoștință cu violența infractorilor români de data aceasta pe propria piele. Totul a început după ce un român a fost prins fără bilet într-un tren din gara din orașul german Ulm din landul Baden-Württemberg. Prins la clasa I fără bilet, românul a fost recalcitrant și a lovit polițiștii. Dus la secție, a atacat și acolo agenții

Un român a bătut mai mulți polițiști germani
Românul de 46 de ani a pus la pământ mai mulți polițiști lovindu-i cu pumnii. Foto: profimedia.ro

Scene șocante joi dimineață în gara din Ulm, un oraș de 126.329 de locuitori în Sudul Germaniei, în landul Baden-Württemberg. Un control a descoperit că un român nu avea bilet pentru a pleca cu trenul la clasa I de la gara principală din Ulm și cum a fost agresiv a fost chemată poliția. 

Românul a bătut polițiștii din gara din Ulm 

Românul fără bilet nu a fost intimidat de sosirea polițiștilor ba dimpotrivă și atunci când agenții I-au cerut explicații pentru lipsa biletului i-a atacat. Bărbatul în vârstă de 46 de ani era deja în evidența polițiștilor pentru fapte cu violență și când și-a dat seama că va adus la secția de poliție a încercat să evadeze lovind membrii patrulei. 

Au fost chemate întăriri și în cele din urmă suspectul a fost imobilizat și pus la pământ de mai mulți agenți care l-au încătușat și dus la secția de poliție federală scrie stiridiaspora.ro.  

Românul dus la secție a atacat polițiștii  

Băgat într-o celulă, românul a făcut o criză de nervi și a început să lovească în pereți și ferestre cu pumnii. În acel moment, un ofițer a încercat să-l oprească din acele acțiuni, iar acuzatul l-a lovit pe ofițerul de poliție brusc și în mod repetat cu pumnii în cap.  

Agentul a chemat întăriri dar și colegii acestuia veniți în ajutor au fost atacați și loviți cu pumnii. Românul a fost potolit doar după ce polițiștii și-au descărcat asupra lui mai multe sprayuri speciale, iritant-lacrimogene. În urma scandalului din gară și bătăii din secția de poliție mai mulți polițiști germani au ajuns la spital pentru îngrijiri.  

Ce a pățiti românul care a bătut polițiștii germani 

Românul de 46 de ani a fost arestat temporar și adus în fața unui magistrat local, care a emis un mandat de arestare. Acum românul violent și amator de bătăi cu polițiștii se află în spatele gratiilor și așteaptă procesul, fiind acuzat de agresarea oamenilor legii și vătămare corporală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net