Un şofer de autobuz din Ploieşti a făcut infarct în timp ce se afla pe traseu


    Un șofer de autobuz din Ploiești a suferit un infarct în timp ce se afla la volan Sursă foto: Gettyimages
Un șofer de autobuz din Ploiești a suferit un infarct în timp ce se afla la volan Sursă foto: Gettyimages

Un şofer de autobuz din Ploieşti a suferit un infarct chiar în timp ce se afla pe traseu. Pasagerii au intervenit și au apelat la 112, iar bărbatul a fost transportat la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul de 59 de ani a simţit că i se face rău şi a oprit autobuzul în dreptul unei benzinării. Unul dintre călători a sunat la 112, iar la faţa locului a sosit o ambulanţă care i-a acordat primul ajutor. Șoferul a fost dus la spitalul județean, unde a fost operat de urgență.

Incidentul a fost făcut public de un lider al Companiei de Transport Public din Ploieşti. Acesta a lansat un apel pentru acordarea pauzei de caniculă prevăzută în lege. 

"Aviz domnului director al TCE, AGA, CA și consiliului local Ploiești… (...) Colegului nostru Luca Viorel (Cocomârla), șofer autobuz, i s-a făcut rău la volan (infarct din primele informații). Norocul participanților la trafic, dar și al călătorilor a fost că necazul a venit în timp ce era oprit în stație. Și acum, aș vrea să vă reamintesc că, în urmă cu câteva zile, tot pe această cale, am făcut un apel pentru a ni se acorda acea pauză de caniculă așa cum și legea o spune", a menționat bărbatul. Potrivit acestuia, șoferii nu au beneficiat de pauza prevăzută în lege din cauza "programului încărcat". 

"În toată această perioadă de caniculă, nimeni din personalul de bord nu a beneficiat de pauză de caniculă. Acest lucru coroborat cu programul încărcat (multe curse în programul de lucru), dar și cu alte probleme de serviciu duce la astfel de situații", a concluzionat liderul Companiei de Transport Public din Ploiești. 

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg