Un şofer de autobuz din Ploieşti a făcut infarct în timp ce se afla pe traseu

Ultima actualizare:

    Un șofer de autobuz din Ploiești a suferit un infarct în timp ce se afla la volan Sursă foto: Gettyimages
Un șofer de autobuz din Ploiești a suferit un infarct în timp ce se afla la volan Sursă foto: Gettyimages

Un şofer de autobuz din Ploieşti a suferit un infarct chiar în timp ce se afla pe traseu. Pasagerii au intervenit și au apelat la 112, iar bărbatul a fost transportat la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul de 59 de ani a simţit că i se face rău şi a oprit autobuzul în dreptul unei benzinării. Unul dintre călători a sunat la 112, iar la faţa locului a sosit o ambulanţă care i-a acordat primul ajutor. Șoferul a fost dus la spitalul județean, unde a fost operat de urgență.

Incidentul a fost făcut public de un lider al Companiei de Transport Public din Ploieşti. Acesta a lansat un apel pentru acordarea pauzei de caniculă prevăzută în lege. 

"Aviz domnului director al TCE, AGA, CA și consiliului local Ploiești… (...) Colegului nostru Luca Viorel (Cocomârla), șofer autobuz, i s-a făcut rău la volan (infarct din primele informații). Norocul participanților la trafic, dar și al călătorilor a fost că necazul a venit în timp ce era oprit în stație. Și acum, aș vrea să vă reamintesc că, în urmă cu câteva zile, tot pe această cale, am făcut un apel pentru a ni se acorda acea pauză de caniculă așa cum și legea o spune", a menționat bărbatul. Potrivit acestuia, șoferii nu au beneficiat de pauza prevăzută în lege din cauza "programului încărcat". 

"În toată această perioadă de caniculă, nimeni din personalul de bord nu a beneficiat de pauză de caniculă. Acest lucru coroborat cu programul încărcat (multe curse în programul de lucru), dar și cu alte probleme de serviciu duce la astfel de situații", a concluzionat liderul Companiei de Transport Public din Ploiești. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net