Un șofer fără permis, prins de polițiști după o cursă nebună în Craiova. Bărbatul s-a oprit cu mașina într-un gard

Ultima actualizare:

    Bărbatul fără permis gonea pe străzile Craiovei
Bărbatul fără permis gonea pe străzile Craiovei

Un șofer fără permis i-a determinat pe oamenii legii să pornească o urmărire ca-n filme pe străzile Craiovei. Cursa s-a oprit când bărbatul de 37 de ani a pierdut controlul volanului și i-a izbit de un gard. Acesta a încercat să scape fugind în curtea imobilului al cărui gard îl distrusese.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă seara, un echipaj format din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova a observat pe strada Dunării un autoturism care se deplasa sinuos şi care la vederea maşinii de poliţie a mărit viteza. 

“Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în funcţiune, pe mai multe străzi din Craiova. Urmărirea s-a finalizat la intersecţia străzilor Arnota cu strada Corcova, din Craiova, unde conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil de pe strada Corcova, iar ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, a escaladat gardul, fiind depistat însă imediat de poliţişti în curtea imobilului respectiv”, se arată în comunicatul IPJ Dolj, citat de news.ro.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are 37 de ani, este din Craiova şi nu deţine permis pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a refuzat atat testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net