Un tânăr a murit înecat în piscină după ce a băut şapte beri cu prietenii

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un tânăr de 21 de ani şi-a găsit sfârşitul, miercuri seara, într-unul dintre bazinele de la Complex Weekend din Târgu-Mureş, scrie Vocea Transilvaniei. Deşi cei de pe echipajul SMURD au încercat să-l resusciteze aproape o oră, tânărul a murit. La scene au fost martori

"Tânărul a consumat alcool înainte să intre în bazin, prietenii lui spun că băuse şapte beri. Poliţia locală a izolat zona şi a chemat SMURD-ul, care l-a resuscitat zeci de minute, aproape o oră. Se pare că avea probleme de sănătate, ar fi fost operat la esofag şi e posibil să fi făcut un infarct”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş, Valentin Constantin Bretfelean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Andreea Pop, tânărul a fost însoţit la Complex Weekend de sora sa şi câţiva prieteni. A făcut câteva ture de bazin şi s-a înecat. L-a observat mai târziu, un copil, pe fundul bazinului de 1,80 metri”, a precizat Andreea Pop.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită de medicii de la Institutul de Medicină Legală.

Tânărul de 21 de ani care a murit, miercuri seara, într-un bazin aflat în Complexul Weekend din Târgu-Mureş îşi asigura prietenii, pe reţeaua de socializare Facebook, că nu se va îneca.

Într-un comentariu postat la o fotografie, tânărul scria: "Nu mă înec frate, stai calm”

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg