Haos la Palatului Parlamentului! Un tânăr beat și drogat a intrat cu mașina în gardul clădirii

Ultima actualizare:

Panică la Palatul Parlamentului! Un tânăr de 27 de ani a intrat cu mașina în gardul Casei Poporului, aflându-se sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Autoritățile s-au sesizat imediat și s-au convins că bărbatul era în stare de ebrietate după ce l-au supus testului cu aparatul etilotest. 

Haos la Palatului Parlamentului! Un tânăr beat și drogat a intrat cu mașina în gardul clădirii
Haos la Palatului Parlamentului! Un tânăr beat și drogat a intrat cu mașina în gardul clădirii

În urma verificărilor organelor de poliție, tânărul ghinionist nu avea nici măcar permis de conducere. Bărbatul se află la acest moment în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru fapta sa, notează Antena 3. 

"Un bărbat în vârstă de 27 de ani a condus un autovehicul pe Bulevardul Naţiunile Unite, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu gardul ce înconjoară Palatul Parlamentului. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest cât şi cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, atât pentru consumul de alcool cât şi pentru consumul de droguri. Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. Cazul a fost preluat de colegii mei, a fost informat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5", a declarat Radu Gâtan, şef serviciu Brigada Rutieră.

Cazul irlandezului beat care a pătruns în Palatul Parlamentului

Nu este primul incident de acest gen care a avut loc la Palatul Parlamentului. Anul trecut, în decembrie, un cetățean irlandez care consumase prea mult alcool, a intrat prin efracție în Casa Poporului,  crezând că este hotelul unde era cazat. 

Bărbatul a sărit gardul și a ajuns în curtea clădirii, apoi a spart un geam pentru a pătrunde în Casa Poporului. 

Cetățeanul de origine irlandeză a fost dus la secția 17 Poliție, unde a fost reținut și cercetat penal pentru încălcarea unei proprietăți şi distrugere.

„În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire. Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, au precizat autoritățile la acea vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Dr  Vlad Ciurea jpeg
schi buscat jpeg
elevi jpg
lege angajati (sursa foto Pexels)
bani de Craciun jpg
Portocale jpg
castigatoare loto captura video jpg
1 amenda 56004600 jpg jpeg