Un tânăr s-a înecat în Lacul Siutghiol

image
Tânărul avea 18 ani şi nu ştia prea bine să înoatefoto: captură video

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, s-a înecat, în sâmbătă după-amiază, în lacul Siutghiol, în spatele unui restaurant, după ce a mers la scăldat cu mai mulți prieteni. Potrivit primelor informații, adolescentul a vrut să înoate în lacul Siutghiol și, deși nu se decurca prea boine, totuşi s-a aventurat în larg. La un moment dat, el nu a mai fost văzut de prietenii săi, iar după aproximativ 10 minute, aceștia au sunat la 112.

Pompierii ISU Dobrogea şi un echipaj de ambulanţă au fost alertaţi, sâmbătă după-amiază pentru a salva un tânăr care s-a înecat în lacul Siutghiol. Alarmă s-a dat la 112, după ce clienţii unei terase au văzut trupul unui bărbat care plutea pe lac. Pompierii s-au deplasat cu barcă ce se află permanent pe lac şi l-au adus la mal, unde a fost preluat de echipajul medical, care a început manevrele de resuscitare, scrie www.reporterntv.ro. Tânărul înecat se numeşte Mădălin Perjoc şi este din comună Lipnita. Conform prietenilor săi, el a lucrat că barman la un club din staţiunea Mamaia.

O altă alarmă s-a dat aproape în acelaşi timp la Eforie, unde o persoană s-a înecat în mare, în zona Capul Turcului. Din fericire, acesta a fost scos în viaţă la mal. A fost vorba de un bărbat de 30 de ani, care a fost transportat, ulterior, la spital pentru îngrijiri medicale.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg