Un TIR a târât o mașină cu șoferul în ea zeci de metri fără să își dea seama. A crezut că are pană.VIDEO

Imagini uluitoare surprinse în apropiere de Pitești. Un TIR a mers zeci de metri târând cu botul cabinei o mașină mică în care se afla și șoferul. Momentul a fost filmat de camere montate în apropiere. Cel care conducea TIR-ul le-a spus polițștilor că nu și-a dat seama că tărăște o mașină

Șoferul TIR-ului nu a văzut mașina

image

Un TIR a lovit o mașină și a târât-o zeci de metri pe o șosea din județul Argeș. Incidentul s-a întâmplat la ora prânzului pe pe DN 7 și a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Imaginile arată cât de aproape s-a aflat șoferul autoturismului de o tragedie.

Conducătorul auto care manevra autocamionul a acroșat mașina la schimbarea benzii de mers, iar autoturismul s-a răsucit perpendicular pe șosea.

Numai norocul a făcut ca șoferul din mașina mică să scape nevătămat, dar a tras o sperietură zdravănă.

Ce a transmis Poliția în legătură cu șoferul autocamionului

Șoferul TIR-ului a fost identificat și urmează să fie sancționat. Poliția Argeș a transmis un comunicat în care explicat incidentul și ce se va întâmpla cu șoferul neatent.

„În dimineața zilei de joi, 6 iunie, un TIR a acroșat un autoturism pe DN 7, în raza comunei Bascov. Deoarece mașina a ajuns în fața camionului în unghiul mort al cabinei, șoferul TIR-ului nu și-a dat seama de accident și a continuat deplasarea fără să frâneze.

Situația a fost provocată de faptul că bărbatul de 43 de ani de la volanului TIR-ului nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Autoturismul a fost astfel acroșat și întors perpendicular cu axa drumul, apoi a fost târât zeci de metri pe șosea, a transmis Poliția potrivit presei din Argeș.

Imaginile video au fost publicate de ePitesti.ro.

Șoferul camionului nu a frânat imediat pentru că ar fi crezut că are pană și nicidecum o mașină în fața cabinei pe care o împingea pe șosea.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest pentru a verifica dacă vreunul dintre șoferi a consumat băuturi alcoolice. Ambele teste au ieșit negative.

Șoferul TIR-ului a fost sancționat pentru că nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. A primit între 4 și 5 puncte amendă, din care va rezulta o amendă de minim 660 de lei și de maxim 825 de lei și 3 puncte penalizare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net