Un tramvai de pe linia 56 a deraiat în Capitală

UPDATE Ora 17.37: Tramvaiele vor circula cu viteză redusă

Reprezentanţii RATB au anunţat că, în urma incidentului produs azi, toate tramvaiele care circulă pe linii montate pe dale de piatră vor circula cu viteză redusă. Vatmanii au primit deja instrucţiuni să reducă viteza în aceste zone.

UPDATE ora 15.53: Tramvaiul a lovit trei stâlpi, iar doi dintre aceştia sunt înclinaţi. Echipele RATB lucrează la remedierea problemelor. Tramvaiul a fost repus pe şine şi dus la depoul RATB. Circulaţia în zonă se desfăşoară tot cu dificultate.

Incidentul a avut loc din cauza dilatării şinelor încinse. Potrivit RATB nu există victime, însă circulaţia auto se desfăşoară cu mare dificultate.

"Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului pentru a repune pe şine cât mai rapid tramvaiul deraiat", a declarat Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt RATB. Circulaţia tramvaielor 45 şi 56 este deviată pe direcţia Hala Traian, Pache Protopopescu, Strada Iancului, Bulevardul Chişinău, după care se reintră pe traseul de bază. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii pentru a fluidiza traficul. "Din primele informaţii tramvaiul a avut o defecţiune tehnică", a declarat Adrian Codău, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră.

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg