Un ucrainean care și-a înjunghiat soția refugiată la Galați a murit pe drum, încercând să fugă din țară

Ultima actualizare:

O femeie din Ucraina, refugiată la Galați, a fost găsită într-o baltă de sânge în plină stradă. Soțul ei, tot de cetățenie ucraineană, a înjunghiat-o de mai multe ori. Femeia a ajuns la spital și este în stare foarte gravă. Imediat după agresiune, soțul ei a urcat la volan și a pornit în viteză spre vamă. Pe drum a murit.

image

Femeia este în stare foarte gravă

Totul s-a întâmplat în nopatea de joi spre vineri. Cei doi s-ar fi luat la ceartă după ce înainte ar fi consumat alcool. Bărbatul de 33 de ani și-a lovit apoi și-a înjunghiat de mai multe ori soția. Polițiștii au fost sesizați prin serviciul unic de urgență 112 că o femeie este căzută „pe o stradă din municipiul Galați o femeie este căzută la pământ, posibil victimă a unei agresiuni”, potrivit IPJ Galați.

Polițiștii au stabilit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit.

Femeia înjunghiată este internată în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență Galați. Bărbatul a înjunghiat-o în burtă și a tăiat-o pe mâini și pe picioare, potrivit presei locale.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din cercetări a reieşit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soţul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor - înţepător. Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Galați.

Bărbatul ucrainean a murit într-un accident cu un TIR din Ucraina

Imediat după agresiune, soțul, tot de naționalitate ucraineană, s-a urcat la volanul mașinii personale cu numere de Ucraina și a pornit în viteză spre vama Giurgiuleşti cu intenția de a părăsi România.

Pe fondul neatenţiei și a vitezei excesive s-a ciocnit cu un TIR, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, staţionată. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

Şoferul TIR-ului staţionat, cetăţean ucrainean, care dormea în momentul impactului, a fost și el rănit.

În cauză se fac cercetări pentru violenţă în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net